Prodám komplet sicny do Coupe, přední dvě a zadní lavice, jsou v top stavu, tmavá látka, neprosezený, nerpošoupaný... Nejradsi bych je ani neprodával, ale sehnal jsem sportsitze...
Cenu bych si predstavoval tak 3000,-
Jsou zatím v autě, foto pro zájemce dodám
martas11 píše:Śkoda,potřebovel bych zadní s opěrkoou ve středu
Viděl si snad někdy e36 coupe se zadníma sedačkama uprostřed s loketkou..., já teda ne!!! jinak to musela byla nějaká individual výbava asi spíš bych ale tipoval že ani nevíš která bije
Viděl si snad někdy e36 coupe se zadníma sedačkama uprostřed s loketkou..., já teda ne!!! jinak to musela byla nějaká individual výbava asi spíš bych ale tipoval že ani nevíš která bije
Viděl v Německu.Měl by ses víc informovat at seš v obraze abys věděl která bije.
Viděl v Německu.Měl by ses víc informovat at seš v obraze abys věděl která bije.
Coupe se prostě se zadní opěrkou nedělali...!!! nebo to musel bejt bastl tak leda z cabria... fotka by byla věrohodnější když házíš fakováky... já sem toho už v životě viděl...
eXhumator píše:[quote="martas11"]Śkoda,potřebovel bych zadní s opěrkoou ve středu
Coupe se prostě se zadní opěrkou nedělali...!!! nebo to musel bejt bastl tak leda z cabria... fotka by byla věrohodnější když házíš fakováky... já sem toho už v životě viděl... [/quote]
Možná máš pravdu,ale abych ti ho nafotil a hledal ho někde v Německu,tak to sorry