Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Predni svetla origo bmw e36
Zdravim prodavam zde moje světla z meho BMW e36 coupe svetla jsou v naprostem poradku funguji tak jak maji,koupil jsem si nove s angel eye takze tyto mi lezi bez vyuziti a je mi lito je vyhazovat jsou to original samozrejme urcite nekomu by poslouzili jsou jak nova velice zachovala!!!stav 9/10!!!u jednoho svetla je prilepeny blinkr ale velice dobre a kdyz jsou na aute nic neni poznat a drzi skvele...cenu necham na vas dohodou
tel. 731 175 225 mail:malyjoe@seznam.cz

Mili99 píše:Zdravim prodavam zde moje světla z meho BMW e36 coupe svetla jsou v naprostem poradku funguji tak jak maji,koupil jsem si nove s angel eye takze tyto mi lezi bez vyuziti a je mi lito je vyhazovat jsou to original samozrejme urcite nekomu by poslouzili jsou jak nova velice zachovala!!!stav 9/10!!!u jednoho svetla je prilepeny blinkr ale velice dobre a kdyz jsou na aute nic neni poznat a drzi skvele...cenu necham na vas dohodoutel. 731 175 225 mail:malyjoe@seznam.cz
http://www.bmw-club.cz/classifieds_detail.php?id=1835