Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Predni svetla origo bmw e36

Náhradní díly. Kola mají vlastní sekci.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Mili99

#1 Příspěvek od Mili99 »

Zdravim prodavam zde moje světla z meho BMW e36 coupe svetla jsou v naprostem poradku funguji tak jak maji,koupil jsem si nove s angel eye takze tyto mi lezi bez vyuziti a je mi lito je vyhazovat jsou to original samozrejme urcite nekomu by poslouzili jsou jak nova velice zachovala!!!stav 9/10!!!u jednoho svetla je prilepeny blinkr ale velice dobre a kdyz jsou na aute nic neni poznat a drzi skvele...cenu necham na vas dohodou :) tel. 731 175 225 mail:malyjoe@seznam.cz
Mili99

#2 Příspěvek od Mili99 »

Mili99 píše:Zdravim prodavam zde moje světla z meho BMW e36 coupe svetla jsou v naprostem poradku funguji tak jak maji,koupil jsem si nove s angel eye takze tyto mi lezi bez vyuziti a je mi lito je vyhazovat jsou to original samozrejme urcite nekomu by poslouzili jsou jak nova velice zachovala!!!stav 9/10!!!u jednoho svetla je prilepeny blinkr ale velice dobre a kdyz jsou na aute nic neni poznat a drzi skvele...cenu necham na vas dohodou :) tel. 731 175 225 mail:malyjoe@seznam.cz

http://www.bmw-club.cz/classifieds_detail.php?id=1835
Odpovědět