Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
P:Ramena MEYLE HD + brzdy ATE-Prodano
Zdravim,
zbyly mi po velke objednavce 2 pary ramen Meyle HD,tak kdyby se nekomu hodily.
MOC s DPH je 3062kc/ks ,moje cena je 1642kc/ks,pokud by nekdo vzal obe sady,da se jeste s cenou hybnout.
Cisla dilu:
3160503602/HD
3160503601/HD
+
Od dnesniho dne naskladneno cca 50% vsech brzdovych desticek a kotoucu na vsechny modely BMW od vyrobce ATE,kde jsem schopen nabidnout slevu 35-45% z doporucenych maloobchodnich cen,ktere najdete napr. na strankach autokelly,autobenex apod..
Filip
zbyly mi po velke objednavce 2 pary ramen Meyle HD,tak kdyby se nekomu hodily.
MOC s DPH je 3062kc/ks ,moje cena je 1642kc/ks,pokud by nekdo vzal obe sady,da se jeste s cenou hybnout.
Cisla dilu:
3160503602/HD
3160503601/HD
+
Od dnesniho dne naskladneno cca 50% vsech brzdovych desticek a kotoucu na vsechny modely BMW od vyrobce ATE,kde jsem schopen nabidnout slevu 35-45% z doporucenych maloobchodnich cen,ktere najdete napr. na strankach autokelly,autobenex apod..
Filip
-
to gear:Ahoj,jedna se o rameno ve kterem je cep do tehlice a do napravnice,da se rict komplet krome zadniho silentbloku.Akorat nevim co myslis tema tyckama na rizeni?
BMWX5power:Cauvec,neni problem ATE (607079) ma MOC s DPH 2354kc/sada Tvoje cena 1388kc.
Pokud by jsi potreboval i cidlo opotrebeni,tak napr.
Textar ma MOC s DPH 488kc Tvoje cena 295kc.
Samozrejme jak na brzdy,tak ramena,danovy doklad samozrejmosti.
BMWX5power:Cauvec,neni problem ATE (607079) ma MOC s DPH 2354kc/sada Tvoje cena 1388kc.
Pokud by jsi potreboval i cidlo opotrebeni,tak napr.
Textar ma MOC s DPH 488kc Tvoje cena 295kc.
Samozrejme jak na brzdy,tak ramena,danovy doklad samozrejmosti.
-
- Kontaktovat uživatele:
Karlos745i píše:ahoj kolik by staly brzdy na zadek na E36 325i 93 rok komplet desky kotouce diky
Ahoj,
Zadni brzd. kotouc ATE ma MOC s DPH 1452kc/ks pro Tebe 868kc.
Zadni brzd. desticky ATE maji MOC s DPH 1308kc/sada pro Tebe 792kc.
Cidlo opotrebeni MG ma MOC s DPH 262kc pro Tebe 144kc.
Samozrejme umim i jine vyrobce,zalezi jen,co by jsi chtel nebo s cim mas dobrou zkusenost.
Jinak bych chtel poprosit,pokud by mel nekdo jakykoliv dotaz ci pripominku,napiste mi na:
bmw.objednavky@seznam.cz|
Ahoj,
urcite by byly,pokud bych Te ale mohl poprosit,napis mi poptavku(popr. znacku,ktera by Te zajimala) na bmw.objednavky@seznam.cz|
urcite by byly,pokud bych Te ale mohl poprosit,napis mi poptavku(popr. znacku,ktera by Te zajimala) na bmw.objednavky@seznam.cz|
Ahoj kluci,
urcite vam to muzu nacenit,jen mi prosim napiste vasi poptavku na bmw.objednavky@seznam.cz,tady bohuzel ani nestiham reagovat.Diky Filip
urcite vam to muzu nacenit,jen mi prosim napiste vasi poptavku na bmw.objednavky@seznam.cz,tady bohuzel ani nestiham reagovat.Diky Filip