BMW E36 325tds touring, rok 1996, najeto 240tis
Výbava:Elektricka ekna přední, el.zrdcádka, výškově stavitelné polokožené vyhřívané sedáky, černý interiér včetně střehovice, el.šíbr, dvouzonova digi klima, BC, zadní stahovatelná přepážka, originál BMW autoradio, 10repro, m packet
Motor čip 120kw, spotřeba 6l/100km
Repas hlavy, nové těsnění pod hlavou, váha vzduchu, nové brzdy i koutouče, komplet nová elektrika, přetěsnění naftového čerpadla
Drobná koroze dveří
Cena 75.000,- k jednání
Foto na :http://hellka.rajce.idnes.cz/Prodej_e36_325_tds_touring_120kw_m_packet/
tel 777009758 nebo mail hell.plasilova@seznam.cz
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW E36 325tds touring, mozna i vymena za jiny vuz
Všechny zdravím ještě jednou a děkuji za odpovědi! Stále nákup vozu zvažuji. Z toho, co jsem se dočetl, tak 318 TDS není zase tak špatný, ale motor nic moc. Pokud by však ale bylo na motoru nejhorší pouze to, že má 90 koní, tak v tom nevidím problém. Přibral jsem tedy do rodiny kandidátů i 325 tDS. Pro naftu jsem rozhodnutej pevně, myslíte však, že bych se na levnější ceastování nespokojil s 318kou? Předpokládám, že co se týče oprav, bude to podobné. Děkuji, vážně se mi auto hodně líbí.