Přesné typové označení vozidla: BMW 525dA Touring e39 (M57)
Druh karoserie: Touring
Obsah: 2500ccm
Rok výroby: 10/2001
Výkon: 120KW
Druh paliva: Nafta
Barva: modrá metalic
Počet najetých kilometrů 211000km
Stav vozidla: Velmi dobrý
Platnost STK: 04/2012
Cena: 150000Kč
Popis výbavy: faceliftový model, 1.majitel v ČR, nehavarované, 6x airbag, automatická převodovka,centrál s dálkou - 2klíče+servisní, el.okna, el.+vyhřívaná zrcátka, tónovaná skla, aut. dvouzónová klima,výškově stavitelné sedadlo řidiče, dešťový sensor, hagusy, velký bc
litá kola 17 palců 235/45/(plnohodnotná rezerva), ABS, ESC, tempomat, posilovač řízení, multifunkční volant, palubní počítač, nastavitelný volant, vyhřívané sedačky, mlhovky, original radio + kazeta, schránka ve dveřích na mince z US verze, xenony, telefon siemens bit II, nezávislé topení webasto, originální gumové koberečky, tažné zařízení, parkovací senzory – přední a zadní, nekuřák, dřevěné obložení černé, síťka oddělující zavazadlový prostor, serviska z německa a dokumentace.
Popis provedených oprav: přední tlumiče, oprava flexi hadic výfuku, brzdy přední a zadní
Nutné opravy: těsnění na motoru /vývěva/ - těsnění mám. vadné pixely, dle mého názoru geometrii. Důvod prodeje: mám služební auto a můj miláček by jen chřadnul.
Kontakt: pnekola@seznam.cz
Tel: 604177246 (plzeňský kraj)
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.