Přesné typové označení vozidla: BMW E39 525i sedan ///WIN:GN70183
Druh karoserie: Sedan
Rok výroby: 2000/9
Objem válců: 2499cmm -tuším
Výkon: 141Kw, 192 HP
Druh paliva: benzin, natural 98
Barva: Topasblaumetalic 394
Počet najetých kilometrů: 344xxx km
Stav vozidla: dobrý
Platnost STK: do 7/2014
Cena: 110 000kč-dohoda
Popis výbavy: Auto je vybaveno originálním m-paketem(interier,exterier, podvozek.) Co se týče výbavy je docela slušná,nové xenononové světlomety,el.sklopná zrcátka,6x airbag,výhřev předních sedaček,všechny okna v el., el. zadní roleta na zadním okně, ASC, CD měnič(s připojením na 3,5mm jack), přední MID panel, velký bc na budíkách, kožené madlo ruční brzdy,výsuvná loketka,vnitřní čalounění,m-paketová alcantara-manual., celé auto je vybaveno LED diodami-interier, zadní osvětlení RZ také diody(náhrada za OEM díl) přední ringmarkery 5W "beast". Černé ledvinky,tonované skla,...atd.
Auto je na originálních M-paketových kolech style 37.
Vpředu 8J, 235 40 18 ET20
Vzadu 9J, 265 35 18 ET24
Popis provedených oprav: auto najelo během dvou let 135tis km, auto prodělalo několik oprav za investice cca 250tis kč. Rok 2010: Vodní čerpadlo,alternátor,visco spojka,vodní chladič,servo čerpadlo, 6x cívka, napínací kladka, řemen klínový-alternátor, svíčky NGK,Nové Xenony-montáž autorizovaný dealer.
Rok 2011: Nové svíčky NGK,akumulátor,ježek topení,nově potažený volant, měněn motor z duvodu prasknutí expanzky a okamžitého přehřátí motoru -prevence,auto žralo olej a vodu, cca 2 litry na 5000km vody a litr oleje na 5000km. aby se mi někde na dálnici zadřel jeden válec na to jsem neměl nervy(ten puvodní motor jezdí do dnes.) Měnen blok, včetně hlavy,motor byl v kupě,má najeto asi 120tis km. olej jen 5w 30 castrol:-) na požadaní vložím fotodokumentaci. Přitom měněno těsnění pod olejovou vanou, a těsnění výfuku.
V loni ještě nové přední ramena originál BMW. Říjen investice za 45tis.(Nové tlumiče včetně uložení, zadní tlumiče také včetně uložení+prachovky a dorazy)-BMW přední ložiska SWAG, spojovačky a stabilizační tyčky-SWAG,zadní brzdové kotouče,včetně obložení- ATE.
Auto prodělalo několik střetů se zvěří-jednalo se o přední nárazník, ted je origo nový BMW, včetně mlhovek(starší), vždy to odnesl jenom nárazník.
Přítelkyně nacouvala do značky a zadní nárazník KO- a když jsem to měl v opravně PDC je nezajímalo a dali nový nárazník bez čidel. Svazek uřízli u průchodky a nechali to být,to samé s předním, tupci. Dali mi hrst čidel a svazek. mohu nechat opravit, Jinak PDC bylo origo.
Popis nutných oprav, nebo nedostatků: Budu dělat ještě přední brzdy, a z prevence termostat,tuším že se pomaleji ohříva,ale možná j to tedka z té zimy. Jinak snad nic. Je to nejdražší E39 v Hradci

Faktury mám z Autorizovaného bmw za 133tis. pak zbytek elit,apm. atd.
k autu dám kufr náhradních dílu. včetně zimních letos nových gum.
Kontakt: SZ, m.n.olesnice@gmail.com na požadání dám telefon.
Foto: aktual foto dodám, a interier taky.