Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Smazat

Pouze vozidla BMW!
Odpovědět
Zpráva
Autor
lubomir

#1 Příspěvek od lubomir »

Prodano...
party_boy

#2 Příspěvek od party_boy »

Zdravím,

nebylo tohle auto na prodej v Praze za nějakých 50 tisíc s tmavým nárazníkem a kapotou?
Sklenka
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Sklenka »

podle reakce asi jo :D :D :D
KEMO

#4 Příspěvek od KEMO »

Zdravim panove tak v tomhle bazaru jsem se byl podivat na E46 330i a podle pana top stav a muzu vam rict ze horsi jednani jsem nezazil svitila kontrolka motoru a kdyz to bezelo tak strileni do sani a podchazelo vyfukove potrubi ani na volnobeh se to neudrzelo tak jsem nemel chut to ani projizdet...Ale kdyz uz jsem jel 200km tak vedle stala tahle 7er tak mrknu na ni GO motoru a prevodovky...Kdyz pan chtel 7 nastartovat pres kabely tak do ni tuknul svoji 7 no mazec potom zvednem kapotu samozrejme ve dvou jeden musel tahat kombinackama za lanko :wink: a druhej za kapotu...Tak co nevidim obe dve hadice za vahama omotane paskou super vizitka po GO ale pak to prislo nastartujem a remen rval jako o zivot vodni pumpa stala!!!Kouknu do expanzni nadobky a oni tam po GO zapomeli nalit fridex!!!Totalne zamrzle a mel jsem toho dost kluci co byli se mnou me museli uklidnit jinak bych mu snad rozbil tlamu tak panove NEBRAT!!!!!!A jeste ano je to ta z Prahy co byla za 55000Kc a kapota okolo ledvin zatrena stetkou...Neuveritelne jednani hlavne na bazar ACM Autocentrum Mělník kteremu vzkazuji :mad:
Perunwit

#5 Příspěvek od Perunwit »

tak to je humus

jestli je to jak říkáš, tak typickej příklad bazarnického zmrdství a ještě ta cena...
BMWALPINE

#6 Příspěvek od BMWALPINE »

no tak to je pěkná sračka:)
Odpovědět