Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW E61 530D
...smazat
- Přílohy
-
- kolo.jpg (94.29 KiB) Zobrazeno 3173 x
-
- sedačky.jpg (181.98 KiB) Zobrazeno 3173 x
-
- palubovka1.jpg (119.4 KiB) Zobrazeno 3173 x
-
- palubovka.jpg (92.52 KiB) Zobrazeno 3173 x
-
- prah.jpg (98.95 KiB) Zobrazeno 3173 x
-
- zadek detail světlo.jpg (154.72 KiB) Zobrazeno 3173 x
-
- 1.jpg (191.05 KiB) Zobrazeno 3173 x
-
- 2.jpg (166.68 KiB) Zobrazeno 3173 x
-
- cely.jpg (80.35 KiB) Zobrazeno 3173 x
Pěkně udělaný inzerát s popisem. Je vidět že je to fanda a auto má patřičnou údržbu i prevenci podle popisu.
K dokonalosti bych snad udělal jen další fotku motoru a foto mezi předními sedačkami a fajnšmejkři dneska už dávají i video auta a projdou si auto komplet - urychlí to prodej a ukáže více pokud je to pěkně nahrané.
Snad půjde do dobrých rukou fandovi značky.
PS: Rooc: že by upgrade na F10 ? nebo jinej model ? 7er ?
K dokonalosti bych snad udělal jen další fotku motoru a foto mezi předními sedačkami a fajnšmejkři dneska už dávají i video auta a projdou si auto komplet - urychlí to prodej a ukáže více pokud je to pěkně nahrané.
Snad půjde do dobrých rukou fandovi značky.
PS: Rooc: že by upgrade na F10 ? nebo jinej model ? 7er ?

Auto chtel puvodne kamarad, ktery nedosahl na financovani. Tak jsem si rekl, ze to "dokoncim" cena je myslim si umerna, nepotrebuju na tom zbohatnout. K fotkam, ty delal kamarad, ja to zkousel klasicky fotit na mobil a vubec se mi to nelibilo, neumim ani zachytit tu podstatu, on se tim zivi ma kvalitni optiku a ty fotky se pak povedli. Bohuzel v tomto pocasi auto drzet v cistem stavu je nemozne u nas imrvere snezi:-)
Filozof píše:rooc píše:asi prodáno
gratuluji novému majiteli.
Pěkné auto za dobrou cenu se prodává velice rychle.
Ted už se jen pochlubit s novým autem pokud bude.
gratulovat se bude příští sobotu, přijel slušnej pán, taky fanda, člen e30 fora.
Na vše kouknul.., projel se, všechno jsem mu ukázal a líbilo se...
Sice jsem mu nabídl, že si auto může převézt na mou pojstku, ael chce si to převézt na sebe, takže příští sobotu odjíždí...
Já si chci počkat na nějakou pěknou sedmičku..., nepoběžím hned pro něco.., abych něco měl.., jezdit v čem mám