Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Za kolik prodat 120i
Ahoj všem, chtěl bych poprosit o radu za kolik prodat 120i se specifikacemi v příloze.
Co se historie týče, tak reálný počet najetých km odpovídá, auto je pravidelně servisováno v BMW a technicky plně v pořádku. Aktuálně má vůz najeto 152 000 km.
Ještě doplním, že je aktuálně obur na 18'kolech.
Jsem si vědom toho, že jedniček s toutou výbavou u nás nejspíše moc nejezdí, takže si pohrávám i s myšlenkou, že je ho škoda prodat.
Díky za vaše názory.
Co se historie týče, tak reálný počet najetých km odpovídá, auto je pravidelně servisováno v BMW a technicky plně v pořádku. Aktuálně má vůz najeto 152 000 km.
Ještě doplním, že je aktuálně obur na 18'kolech.
Jsem si vědom toho, že jedniček s toutou výbavou u nás nejspíše moc nejezdí, takže si pohrávám i s myšlenkou, že je ho škoda prodat.
Díky za vaše názory.
- Přílohy
-
- SKMBT_C28014040708260.pdf
- (37.7 KiB) Staženo 372 x
-
- IMG_0305_1.jpg (96.85 KiB) Zobrazeno 7947 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Myslim si ze takovou jednicku bys velmi dlouho hledal, pokud te to nenuti, neprodavej. Nebo alespon kdyz uz, tak za odpovidajici cenu. I kdyz uprimne receno, v jednicce tu vybavu malokdo oceni, hodne jsou to auta jen okolo kominu a tam je navi, logic telefon, vyhrev sice potesujici, ale kdyby to bylo tak za cenu holoty -)) Protoze mamina kdyz jede pro decka do skolky a nebo do obchodu to moc nepotrebuje...
Každý auto má svýho kupce, jen se na něj občas musí občas chvíli počkat ... jedničky jsou většinou jako druhý auto do domácnosti, ale když to bude druhý auto do domácnosti BMW nadšence, je tohle ideální kousek ...
BTW, já když vybírala jedničku, tak třeba ten výhřev byla MUST HAVE podmínka.
BTW, já když vybírala jedničku, tak třeba ten výhřev byla MUST HAVE podmínka.
E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
ex E36 316iCompact
5 cm v šířce interiéru je podle mě znát... respektive při každodenním usedání do 1er si uvědomuju, že 3er byla větší... stejně to má i kamarád, kterej přesedlal v opačným gardu... z 1er do 3er. Shodou okolností já mu tenkrát říkal, že mi to příjde stejný (zkušenost tenkrát nebyla osobní) a on mi už tenkrát tvrdil, že ten rozdíl je sakra znát...