Přesné typové označení vozidla: BMW 530i E39 Manuál
Druh karoserie:sedan
Rok výroby:02/2003
Objem válců:3000
Výkon:170kw- 231HP
Druh paliva:BA95
Barva:Toledo blau metalic
Počet najetých kilometrů: 218.000km,. momentáleně najeto 228.000km,pořád jezdím..]
Stav vozidla: velmi dobrý
Platnost STK: 09/2015
Cena: 169.000,-Kč. SLEVA na 160.000,-]
Popis výbavy:Všechny 4 klíce-2xDO, 10x airbag, vyhřívané sedačky s.el.ovládáním a pamětí, multifunkční volant, tempomat, Navi 16:9 bez TV modulu,rádio s kazetovou mechanikou, CD changer na 6cd, Parkovací senzory PDC P+Z. zadní el. roleta, roletky v zadních oknech, sky vak, zadní sklopná sedadla, tažné na 2tuny,DSC, ABS, xenony, velur koberečky,sklopná a vyhřívaná zpětná zrcátka, Vzduch.filtr Green atd. Zimní pneu Kleber cca 5mm, myslel jsem, že je v loňským létě dojedu,ale nevojel.

Popis provedených oprav: Pravidelná bězná údržba, vyměněný olejový separátor, těsnění ventil.výka, tyčky stabilizátorů, fajfky ke svíčkám, olej měněný ve 215t.km, . NOVÝ OLEJ,FILTR, SEPARÁTOR(vada již jednou měněného separátoru), nové zadní brzdy+destičky)]
Popis nutných oprav, nebo nedostatků: prolínají hadice od serva, těsnění nádobky intenzivního ostřiku, mlží se levá mlhovka,slabší ruční brzda bolest E39, občas kulisa řadičky-další bolest E39, výhledově brzdy(origo BMW destičky cca 50%), kosmetické vady způsobené stářím-kamínky, parkování našich spoluobčanů.. atd
Kontakt: 603 541 801 Volat po 15hod prosím.., matal@seznam.cz nebo SZ
Foto: Lepší fotky dodám, jen co se dostanu k umytí auta
Svoji 5er vlastním od roku 05/2007, kupoval jsem ji v Renocaru Brno jako 4leté auto, s nájezdem 117.000km, a za neslušnou cenu,nové stálo 1.990.000,-Kč,
dostala vždy co potřebovala, vždy jen origo díly, olej jezdím 5W40 Mobil 1, serviska byla u Renocaru vedená do 106.000,-km, následně jsem ji servisoval sám s pomocí kamaráda Bulíka, nikdy nebylo potřeba jiného servisu..
Momentálně je 530i stále ve velmi dobrém stavu, po technické stránce si dovolím říci,že je to stav tak A-, A2., karoserie je bez koroze, ale bohužel utrpěla pár šrámů na parkovišti, jako odřené nárazníky, tažným do PZ prahu a dveří- řešeno pojistkou, a PP blatník,když mi dědoušek na sídlišti nacouval do blatníku-řešeno pojistkou, takže byly stříkány oba nárazníky, zadní P.práh a dveře, PP blatník, opískovaná Př.kapota..
Volant je lehce ošahaný na levé polovině, řídím převážně levou, osezený středový šev na řidičově sedačce.. Používám jen kosmetiku BMW jak na kastli, tak na kůži a interier.
Spotřeba benzínu je velmi zajímavá u motoru M54, v létě jezdím podle BC za průměr 9,2L/100km, v zimě za 9,5L/100Km, nejnižší údaj podle BC mám průměr 7,2L/100 při jízdě v rozmezí 80-120Km/hod a to nejsem brzda provozu.. Spotřebu ve městě neřeším, to je nicneříkající údaj.. Spotřeba oleje je u M54 známá, výměnou separátoru se to dost zlepšilo..
Pokud mě jěště něco napadne, doplním..
Prosím místní chytráky, aby se věnovali jiným vozům..

Prodávat nemusím a nijak na prodej nespěchám, klidně si svoji 5er nechám dalších 8let, tak mě ušetřte případných zájemcu,že za 50k přijedou hned..

PS:Ještě jedna poznámka: Kdo nemá na telefon nemá většinou ani na auto..

Pěkný den..