Přesné typové označení vozidla: BMW 520i E34
Druh karoserie: Sedan
Obsah: 1991ccm
Rok výroby: 1991
Výkon: 110KW
Druh paliva: Benzín
Barva: DiamantSchwarcz - černá
Počet najetých kilometrů 390000km
Stav vozidla: Porucha motoru, jinak přiměřený stáří
Platnost STK: 14.5. propadlá, dá se zařídit.
Cena: 23000Kč (bez Parrota -4000 Kč, bez zimních kol -4000 Kč, bez letních elektronů -6000 Kč)
Popis výbavy:
- tempomat
elektrický šíbr
přední okna v elektrice
elektrická zrcátka
střední BC
klimatizace s vnitřní cirkulací vzduchu
handsfree systém Parrot + 500GB HDD s hudbou.
- cca 70000km nové těleso topení,
cca 40000km nová spojková lamela a ložisko,zadní brzdy komplet, motorek ventilátoru topení, ošetřený podvozek proti korozi, nové přední blatníky,
cca 20000km nové přední brzdy komplet, zadní čep na nápravě a ložisko,
cca 10000km nový střední a zadní díl výfuku,
před 2 roky vyvařené prahy,
pred rokem nová přední angel eyes světla.
Popis nutných oprav, nebo nedostatků: Na autě je práce, ale dá se zachránit. Ja na to bohužel nemám čas, potřebuji jezdit. Na spodní části dveří a zadních lemech puchýřky. Před měsícem jsem to ťuknul na zadní roh, ale je to vyrovnané a stačí jen nalakovat. Motor po zahřátí běží jen na 5 válců a je mokrá svíčka. Takže asi těsnění pod hlavou. Jinak běžel do poslední chvíle dobře a sílu měl. Klimatizace je prázdná, na přední nápravě něco ťuká.
Poznámka: Cena je s Parrotem, HDD a se sadou zimnich kol (ALU disky) s poklicema a letních kol. Je to má představa, cena je samozřejmě k jednání, ale nutně ho prodat nemusím. Při nejhorším půjdou značky do depositu a časem se k opravě možná dostanu sám. S autem jezdím už téměř 6 let a mám k němu tudíž dost citový vztah a rád bych, aby se dostalo do rukou někomu, kdo ho bude chtít opravit, aby dál jezdilo. Se mnou bylo denně v provozu a snažil jsem se ho v rámci možností udržovat v dobrém stavu. Letos před technickou byly plánované opravy přední nápravy, ale potom začal blbě běžet motor, takže jsem pořídil jiné auto a toto je momentálně nevyužité a čeká na spasitele. Auto je po technické stránce pojízdné, jenom motor vibruje a netáhne.
Kontakt: michal@apartman.cz, Tel: 608223073 (volat prosím večer)
Foto: Fotografie z loňska, není na nich vidět ťuklý zadní roh. Doplním později.
http://hufu.rajce.idnes.cz/BMW_e34_520/