no,ja nemam sport. podvozek,jinak mam 15"ky .Parkrat jsem uz mel predni tlumice venku a nedokazu si predstavit jak to tam udelat.Mam to auto jen na to abych se zkusil naucit driftovat atd... a ty Acka se mi strasne libi.
jak píše nademnou - stavitelné horní uložení tlumiče, nebo to jde podložkama mezi zlumič a těhlici (pod spodní 2 šrouby) u toho musíš dávat pozor aby se ti kolo nedotklo tlumiče a budeš asi potřebovat delší šrouby
Udelal jsem to teda na tech dvou srobech k tehlici.Vsadil jsem tam cca 10 - 12 mm vymezeni,kola se mi nedotykaji tlumicu,ale jsem zvedavy co to bude delat za jizdy a hlavne co tim odeseru jako prvni.Jinak bych chtel rict,ze jestli to budete delat,oddelejte stabilizator! 80% uspora casu a prace
Já mám stavitelný horní uložení, ale jelikož ho mám na max a furt je to málo, tak to budu muset taky vyřešit takhle... půjdou ti srát gumy o trochu rychleji, ani né odklonem, ale tím že se trošku rozhodila sbíhavost
Dobre tak na cervenem by byl predek,ale ted jsem si koupil na svoje civilni podvozek ac schnitzer a borbety limcove s et 15 a dru o podbehy i kdyz jedu sam,jak udelat teda acka na zadku,chybi mi tak max 0.5 cm a jsem v klidu.Diky za radu
v zádu jde odklon nastavit excentrama na spodním ramenu... hlavně si zajeď na geo kde ti to nastaví, pokud to budeš dělat doma, rozdotí se ti sbíhavost a bude ti to žrát pneu
Foldas píše:tyhle kola mám na e36 taky. stačí jenom zavalcovat hranku lemu a krásně tam vlezou
Jj a jake mas pneu ,ja mam 215/40/16 ,na ty hranky mam shanet vytahovacku blatniku,nebo mas nejaky figl? Tak jestli to dobre chapu,tak mi to na tech excentrech udelaji ve vetsine servisu, co delaji geometrii? Diky moc
to je bohužel na delší povídání nechal jsem si to udělat a nehlídal jsem a nasledky byly trochu horší. Pokud ti to zavalcuje někdo kdo ví co děla neměl by být s lakem problem
není rozumnější použít ramena z E46? chápu, je to dražší než podložky a 4 delší šrouby, ale zase (podle toho co je na netu) by ti to mělo dovolit větší rejdy