Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

VÝBĚR Z CHIPTUNERŮ V PRAZE A OKOLÍ

upravené vozy :)
Odpovědět
Zpráva
Autor
palmexman1

#1 Příspěvek od palmexman1 »

Ahoj konecne mam vyměněnou dvouhmotu se spojkou na mojí E87 118d m47,tak uz mi nic nebrání k chipu.Tak jsem se chtěl zeptat jestli máte někdo zkušenosti s chiptunery z prahy a okolí.Chápu že koně tam neženou všichni akorát se mi jedná o životnost motoru,je mi jasný že chip je urychlí načlé věci ale když je udělanej dobře tak to extra neumírá na predchozím aute jsem měl hamman a ted má 340tis a pořád je svěží.

rozhodujji se mezi:
camp performance-podezrele nízká cena,jednou mi odbržďovali auto (cupru 4x4 a neodpojili si haldex tak se chvíli škubala na brzdě,tak nevim no)
diesel technik-neznám
diesel power-asi nejlepší ale prijde mi to extra drahý
profituning-asi dobrý ale neznám a ani nevim cenu
motorpower-vypadá v pohodě a má brzdu cenu nevim

co myslíte
:?:
fischpis

#2 Příspěvek od fischpis »

Ahoj. Mám auto čipované ve zmíněné CamPerformance v Lahovicích a nemohu si na nic stěžovat!!!!! Domluva, cena, vše v pohodě a za 2 a půl roku se nic nepodělalo...... :twisted: a to auto proháním, až to není slušné kolikrát :rock: Mému tátovi společně se mnou čipovali oktávku a taktéž dobrý!!!! Nebál bych se k nim jít znova a mám u nich domluvené i čipování bratrova a kamarádova tourana...... Za mě dobrý!!! :palec:
KEAN

#3 Příspěvek od KEAN »

Doporučuji - osobní zkušenosti

http://www.chipujeme.cz/
MedWedCZ

#4 Příspěvek od MedWedCZ »

mam z Camp Performance chip a DPFoff na daily caru.
Domluva skvela, po prvnim zakroku jeste rekuperovala, ale po dohode jsem auto zase pristavil a vse doladili.
Za me palec nahoru.
Odpovědět