Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Znáte tuhle M3 E46 Cabrio???

Zde povídání pouze o ///M powerech :-)
Odpovědět
Zpráva
Autor
Martas78

#1 Příspěvek od Martas78 »

Zdravím všechny, chtěl bych si pořídit M3 E46 v Cabriu a našel jsem tuhle v Brně. Rád bych se zeptal, jestli ji někdo neznáte, nebo jste se na ni už nebyl koukat. Dle inzerátu a fotek vypadá pěkně, ale abych nejel přes půl republiky zbytečně. Ten inzerát už tam chvíli visí... Díky za reakce...
http://www.autocombrno.cz/osobni-vozy/m ... a-av305-13
stellaM3

#2 Příspěvek od stellaM3 »

Nevypadá vůbec zle podle fotek.Jen pokud je to 2005 mela by mít na zadním víku kufru delší lištu na osvícení RZ protože facelift kterej proběhl v roce 2003 jí má mít.Nevim teda přesně jestli i u kabria ale u coupe to tak je.
Martas78

#3 Příspěvek od Martas78 »

No podle fotek je pekna, nicmene inzerat je dle yauto.cz z 12/2013... Poptal jsem ji po netu u prodejce, odpovedeli mi, ze dnes je u klienta na prohlidce a pokud nebude klient mit zajem, tak mi pry zodpovi otazky 8O
Tak nevim teda :wink:
Uvidime, jestli se dal ozvou...
KOMA

#4 Příspěvek od KOMA »

Auto com znám, kupoval jsem tam auto, byl jsem spokojený, ale určitě je to kus od kusu, chce to prověřit. Teď můj dojem, myslím, že kabrio bude mít najeto víc než udávají, nebo se k tomu majitel nechoval moc pěkně, spotřeba 13l na 100 je dost, smg bych určitě v kábru nechtěl, kombinace barev kůže je dost mimo mě a ani se mi v těch kábrech nelíbí ty sedačky, oproti kupé je to sociál. Samo je to o vkusu, každému se líbí něco jiného, ale za ty peníze bych si to dobře rozmyslel.
Odpovědět