Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Nabídněte Z4
-
Ahoj,
zhruba v únoru se mi sejdou peníze na nákup mazlíka - furt řeším, zda Z4 nebo Boxster. Každopádně, kdybyste někdo tou dobou chtěl prodávat, ozvěte se mi. Ideálně černý 3.0 na pěkných kolech, rozhoduje stav, jsem dost náročný na zachovalý interiér, cena pod 300k. Ta černá barva není povinná - píšu ideálně...
Díky.
zhruba v únoru se mi sejdou peníze na nákup mazlíka - furt řeším, zda Z4 nebo Boxster. Každopádně, kdybyste někdo tou dobou chtěl prodávat, ozvěte se mi. Ideálně černý 3.0 na pěkných kolech, rozhoduje stav, jsem dost náročný na zachovalý interiér, cena pod 300k. Ta černá barva není povinná - píšu ideálně...
Díky.
Urci si, co je pro tebe z vybavy dulezite. Jak moc o tom aute vubec vis? Koukas jen na pred fl, mel by sis dat pozor na nektere veci s tim spojeny.
Klima auto nebo manual?
Strecha auto nebo manual?
Open air packet?
M packet interieru?
Aero front?
Jaka verze hifi?
Barevna kombinace vnitrku?
Podvozek?
Klima auto nebo manual?
Open air packet?
M packet interieru?
Aero front?
Jaka verze hifi?
Podvozek?
-
houmik píše:Urci si, co je pro tebe z vybavy dulezite. Jak moc o tom aute vubec vis? Koukas jen na pred fl, mel by sis dat pozor na nektere veci s tim spojeny.
Klima auto nebo manual?
Open air packet?
M packet interieru?
Aero front?
Jaka verze hifi?
Podvozek?
No nevim, zda je na trhu takovy vyber, abych si mohl urcovat i takoveto detaily. Co je pro me dulezite:
1) celkovy technicky stav (chci si z toho udelat mazlika na par let)
2) pekny interier, moc se mi libi ten hnedy, klidne i cerveny, tohle ocenim
3) manualni prevodovka
4) asi i barva - nejsem vyhranen, ale mam za to, ze cerna je nejhezci
5) kdyz je lehce snizeny podvozek, vypada to pekne v kombinaci s peknymi koly
6) M-paket se mi libi
Jinak tak nejak podle situace...
-
-
-
Houmikova Z4 je opravdu parádní... to bych neváhal... já jsem prodal svou Z4 na jaře 2014 a ta se nedá s jeho absolutně srovnat.. i když technický stav byl za 1 .. za tu jeho bych neváhal chtít 400+ minimálně..
Ted to neber jako útok.. je to jen takový okec když jsme v diskuzi
Klima auto nebo manual?
Z4 s manuál klimou jsem nikdy neviděl live.. i když věřím že jsou..
Tak tady je to ještě horší... elektrická střecha byla za příplatek cca 30tis czk, ale to sem neviděl opravdu NIKDY
Open air packet?
Dneska bych preferoval auto bez origo windshotu a v Německu si koupil neorigo řešení včetně TUV dělané přímo na Z4 z průhledného tvrzeného plexiskla.. je to asi desetkrát účinější..
M packet interieru?
Co dodat
.. hlavně ty sedačky jsou jiná liga..
Aero front?
Proč jen front?? Aeropaket se skládá z předku, bočních prahů a zadku...
Jaka verze hifi?
To bych u Z4 nehrotil... já měl BMW Business a repro jen lepší základ.. i tak jich bylo 10 a hrálo to super.. ale nejlíp hraje projev z výfuku
Jo zejména Individuál dokáže zázraky...
Podvozek?
Měl jsem základ, ale určo aspoň Mpaket by byl ok...
Co já osobně bych na Z4 vyžadoval...:
Xenony (teda Bixenony) .. měl jsem jen halogeny i když s čočkou ale nebylo to ono uplně...
Výhřívaný sedadla... jezdit bez střechy když je kolem 0-10 stupnů - bez výhřevu se neobejdeš..
Manuál.. ale na tom se tu shodnem
Čím víc koní tím líp... měl jsem 2,5i facelift, tj 130kw a zezačátku super, později si člověk uvědomí jak je to slabý...
Přeju ať se Vám splní sny
Ted to neber jako útok.. je to jen takový okec když jsme v diskuzi

Klima auto nebo manual?
Z4 s manuál klimou jsem nikdy neviděl live.. i když věřím že jsou..
Tak tady je to ještě horší... elektrická střecha byla za příplatek cca 30tis czk, ale to sem neviděl opravdu NIKDY

Open air packet?
Dneska bych preferoval auto bez origo windshotu a v Německu si koupil neorigo řešení včetně TUV dělané přímo na Z4 z průhledného tvrzeného plexiskla.. je to asi desetkrát účinější..
M packet interieru?
Co dodat

Aero front?
Proč jen front?? Aeropaket se skládá z předku, bočních prahů a zadku...
Jaka verze hifi?
To bych u Z4 nehrotil... já měl BMW Business a repro jen lepší základ.. i tak jich bylo 10 a hrálo to super.. ale nejlíp hraje projev z výfuku

Jo zejména Individuál dokáže zázraky...
Podvozek?
Měl jsem základ, ale určo aspoň Mpaket by byl ok...
Co já osobně bych na Z4 vyžadoval...:
Xenony (teda Bixenony) .. měl jsem jen halogeny i když s čočkou ale nebylo to ono uplně...
Výhřívaný sedadla... jezdit bez střechy když je kolem 0-10 stupnů - bez výhřevu se neobejdeš..
Manuál.. ale na tom se tu shodnem

Čím víc koní tím líp... měl jsem 2,5i facelift, tj 130kw a zezačátku super, později si člověk uvědomí jak je to slabý...
Přeju ať se Vám splní sny

houmik píše:Urci si, co je pro tebe z vybavy dulezite. Jak moc o tom aute vubec vis? Koukas jen na pred fl, mel by sis dat pozor na nektere veci s tim spojeny.
Klima auto nebo manual?
Open air packet?
M packet interieru?
Aero front?
Jaka verze hifi?
Podvozek?
Klima manual, kazdy rok doplnena, vycistena ve dvou krocich, ale snad nikdy nepouzita.
Strecha manual, elektrika mi prisla zbytecna a navic se utapi pumpa.
M sedacky vyhrivane.
Podvozel KW V1 - najeto 7000 km, mam jeste HR clubsport a origo podvozek k tomu.
kola 19" BBS v TP s pneu po letni sezone.
Auto ma vymeneny vsechny naplne, vymeney kladky a remen, svicky atd, z hlavy uz ani nevim vsechno.
Zajimam se o detailing, takze o lak a strechu starano az prehnane. Auto stoji cely rok v garazi.
treba vymenit na sezonu: predni naprava potrebuje povymenovat, plus delam kazdych 7-8t km olej atd. Pocital jsem investice kolem 10.000 Kc.
Volant multifunkcni s novou kuzi, auto je vyrobeno pro nemecky trh. Vic me ted nenapada, jdu lyzovat.
Strecha manual, elektrika mi prisla zbytecna a navic se utapi pumpa.
M sedacky vyhrivane.
Podvozel KW V1 - najeto 7000 km, mam jeste HR clubsport a origo podvozek k tomu.
kola 19" BBS v TP s pneu po letni sezone.
Auto ma vymeneny vsechny naplne, vymeney kladky a remen, svicky atd, z hlavy uz ani nevim vsechno.
Zajimam se o detailing, takze o lak a strechu starano az prehnane. Auto stoji cely rok v garazi.
treba vymenit na sezonu: predni naprava potrebuje povymenovat, plus delam kazdych 7-8t km olej atd. Pocital jsem investice kolem 10.000 Kc.
Volant multifunkcni s novou kuzi, auto je vyrobeno pro nemecky trh. Vic me ted nenapada, jdu lyzovat.

Pridam se i ja, take bych si rad na rok 2015 poridil druhe auto na pohodovou jizdu s vetrem ve vlasech. Cenovy rozpocet 300-400 tisic. Pres ten bych ale urcite nesel.
- Z4, v manualu, idealne 3.0 (3.0si), na barve netrvam
- udrzovany (idealne od nadsence starajiciho se o sve auto)
- vyborny stav interieru (na jeho barve nezalezi)
- rok 2006 nebo novejsi (netrvam na tom v pripade zajimave nabidky)
Mam samozrejme i dalsi veci, ktere se mi libi, ale tohle je asi naprosty zaklad a dal bych videl dle vasi konkretni nabidky. Hledam auto, ktere zaujme a ma styl.
Foto a dalsi info muzete poslat na kontakt(zav)david-ruzicka(tecka)cz
- Z4, v manualu, idealne 3.0 (3.0si), na barve netrvam
- udrzovany (idealne od nadsence starajiciho se o sve auto)
- vyborny stav interieru (na jeho barve nezalezi)
- rok 2006 nebo novejsi (netrvam na tom v pripade zajimave nabidky)
Mam samozrejme i dalsi veci, ktere se mi libi, ale tohle je asi naprosty zaklad a dal bych videl dle vasi konkretni nabidky. Hledam auto, ktere zaujme a ma styl.
Foto a dalsi info muzete poslat na kontakt(zav)david-ruzicka(tecka)cz
mas SZ. Jinak cena se bude odvijet podle toho, co na nem pred prodejem jeste necham udelat vsechno.
Jsou tam nove brzdy, na zadku desticky. Davaji se jen kvalitni veci, clovek to preci dela pro sebe, ze.
Tankoval jsem 98 nebo 100 benzin.
Olej Mobil, naplne se davaly original BMW, nova napln v chladici.
Jen za posledni 2 roky me auto stalo pres 100.000 Kc (za rok najezdim 7000 km). Delal jsem to pro sebe s tim, ze si ho uz necham. Jinak ja jsem o prodeji neuvazoval, takze pokud se s kupujicim nedohodnu a nebudeme spokojeni oba dva, prodavat nemusim. Tech aut v dobrem stavu po slusnych lidech ubyva.
Auto zatim stoji v jiznich Cechach, pokud se tedy nic nezmeni a nenajde se vazny zajemce, odvezu si Zetko v dubnu do Vidne a tam zustane celou sezonu. Po CR s nim skoro nejezdim (spatne cesty).
Jsou tam nove brzdy, na zadku desticky. Davaji se jen kvalitni veci, clovek to preci dela pro sebe, ze.

Olej Mobil, naplne se davaly original BMW, nova napln v chladici.
Jen za posledni 2 roky me auto stalo pres 100.000 Kc (za rok najezdim 7000 km). Delal jsem to pro sebe s tim, ze si ho uz necham. Jinak ja jsem o prodeji neuvazoval, takze pokud se s kupujicim nedohodnu a nebudeme spokojeni oba dva, prodavat nemusim. Tech aut v dobrem stavu po slusnych lidech ubyva.
Auto zatim stoji v jiznich Cechach, pokud se tedy nic nezmeni a nenajde se vazny zajemce, odvezu si Zetko v dubnu do Vidne a tam zustane celou sezonu. Po CR s nim skoro nejezdim (spatne cesty).
- Přílohy
-
- 1.jpg (132.73 KiB) Zobrazeno 1383 x
-
- 3.jpg (151.66 KiB) Zobrazeno 1383 x