Ahojte.
Dostal som ponukju na kupu Z3 za dobry peniaz. Je to sice 85kW verzia, ale ma sportovo laeny podvozok a peknene povodne elektrony. Rad by som to auto dal trochu do poriadku.
Majitel tvrdi ze je uplny laik a nevie mi povedat ci ma auto trakcnu kontrolu alebo ABS. ABSko ma dufam Z3 v standardnej vybave. Trakcna kontrola podla wikipedie nebola standatdom do roku 1997. Auto je vyrobene v 8/1997 a bolo havarovane, takze je mozne ze ma v interieri menene diely. Spinac trakcnej kontoly tu chyba (vid stredova konzola bez akychkolek prepinacov). Vyhrievanie sedadiel je riesene spinacmi medzi sedadlami, co tiez nieje standardom. Existuju sposoby ako si overit ci auto ma trakcnu kontrolu a abs? Ked sa to snazim zistit posla vin dekodera, nieje tam zmienka ani o abs ani o trakcnej kontrole. Prikladam foto interieru s chybajucim panelom prepinacov na stredovej konzole.
zvlastne je ze interier je v ciernej kozi, tak isto aj rucna brzda. Ale kozenka okolo riadiacej paky je zelena. Je to bezne ked je auto zelenej farby?
Dakujem za nazory.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Z3 - Ako zistim ci ma ABS a trakcnu kontrolu?
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Auto s ASC+T má 4 vývody z hydrokostky ABS, ke každému kolu separátně. Auto bez ASC+T má je tři vývody, dozadu je jedna společná trubka, která je vzadu rozdvojená.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition