Zdar všem,
mám dole přední nárazník, protože jsem renovoval světla a při té příležitosti se dívám po denním svícení. Nárazník mám základní standardní sériový.
Zatím vede varianta nahradit standardní kulaté mlhovky denním svíceník v kombinaci s mlhovkami, ale pokud bych narazil na něco, co vypadá hezky, tak bych šel i do jiné varianty.
Jak jste to řešili vy?
To zní dobře.
Jen jestli s tím nebudou mít naši páni policajti nějaký problém.
Ještě přemýšlím jen nad propojením čidla automatického svícení tak, abych na automatiku svítil pořád.
O žárovky mi nejde, xenony tam nejsou. Jde mi jen o to, ať nemusím pořád ručně zapínat a vypínat světla.
S propojením čidla světla, co je pod vnitřním zpětným zrcátkem někdo zkušenosti nemáte?
Jak říká Alex, nakodovat ameriku.... dalky ti pak sviti na xx procent (v mém případě to bylo 18%) a bylo to uplne v klidu.. světla jsem měl v modu Automatické svícení, tj. jakmile se setmelo, tak se to samo přeplo na svícení hlavními reflektory (taky jsem neměl xenony, ale H7 v cocce) ...
Na STK s tím neměli žádný problém... policajti taktéž..
Tak to se mi zdá fakt nejlepší varianta.
Teď už jen sehnat někoho, kdo to zvládne nakódovat.
Otázka, jestli by to neuměli ve značkovém servisu.
Kdo ti to tenkrát dělal?
Abych řekl pravdu, tak nevím...moc tomu nerozumím...údajně to jsou Bi-xenony, ale pokud by šlo denní svícení vyřešit jinak, než pálit 100% xenony, byl bych rád...
u žádnýho bi-xenonu není halogenová dálka.. proto to je bi-xenon... tj. bi-xenon (cocka) ti svítí jako potkávačka a když dáš dálku, změní se jen výkon a tok světla a ta samá čočka svítí jako dálka....
nope ... bi-xenon znamená, že se čočka xenonu přepíná mezi tlumeným a dálkovým světlem (clonka není pevná, ale pohyblivá). K tomu klidně může být halogenová dálka jako doplněk. PředFL E90/E91 to tak mají (i ta moje), některé starší audiny to měly atd. atd. A u E85 to podle mě bude to stejné
V8 power BMW 650i LCI Spacegrau
Top down BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine BMW R1150R Atlantablau
on ten prasopes ale líp svítí než samotný bi-xenon. Navíc ti tam zůstane žárovka pro světelnou houkačku (nemusíš trápit xenon při každém zablikání) a US DRL
V8 power BMW 650i LCI Spacegrau
Top down BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine BMW R1150R Atlantablau