Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Členská karta + nálepka (ky)?

Dotazy týkající se pouze administrativy nebo nějakých problémů s chodem webu.
Ostatní dotazy patří do příslušných sekcí.
Zpráva
Autor
Marchelo

#1 Příspěvek od Marchelo »

Zdravím,

asi koncem června jsem se stal členem klubu (hned po nadcházející neděli). Peníze jsem odeslal, ale nálepky a členská karta mi ještě nedorazily. Chci se zeptat, jak dlouho budu ještě čekat. Prosím aspoň u upřesnění. :(
Pajk85 Člen Klubu
Člen Klubu

#2 Příspěvek od Pajk85 Člen Klubu »

Karta Ti nedorazila proto, že ji teď nikdo zřejmě nevyrábí a nálepky nevím. Asi to stejný. Taky čekám, až se k tomu někdo vyjádří. Ale dělají tu mrtvýho brouka kolem toho.
Frogger
Kontaktovat uživatele:

Re: Členská karta + nálepka (ky)?

#3 Příspěvek od Frogger »

Přidávám se mezi čekající... Už dlouho.. :roll:
Savastano +

#4 Příspěvek od Savastano + »

Ahoj chci se přidat taky nepřišla ani karta ani nálepka
MattyX Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od MattyX Moderátor »

Joshuax píše:Ve zkratce - karty se musi udelat nove s novym logem a to musi poslat oficialni z eu klubu. Posledni co jsem postrehl, ze je problem se jmenem, protoze nemaji font, ve kterem by slo udelat "Č" :-)
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant :)
E70 3.0d - mamacar

Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
Frogger
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Frogger »

Tak snad se to stihne dořešit alespoň letos... je to trapné.
coffey
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od coffey »

Zdravim, taky se přidávám k čekatelům - před cca 2-3 týdny jsem posílal členský příspěvek a stále čekám na kartu i samolepky a pořád nic ...
rad bych se zeptal jak to tedy vypadá jak s kartou tak se samolepkama ... díky ;-)
MiraCZ

#8 Příspěvek od MiraCZ »

Znovu oživím toto téma. Zda se věci ohledně nálepek a karet nějak řeší?
Joshuax
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Joshuax »

Nooo pokud mohu predat posledni info ktere mam, tak logo uz mame, takze toto uz by nemelo branit vyrobe. Ted si nejsem jisty, jestli uz to je ve vyrobnim procesu, nebo nikoliv a kdy zhruba mohou clenove predbezne pocitat s opetovnym rozesilanim karet. Na VH se tohle neresilo, dotkli jsme se toho jenom takrikajic mezi reci.
E36 328i Cabrio, E39 523i Tour, E61 530d, E66 745Li
ex E53 3.0i
AlexZ4

#10 Příspěvek od AlexZ4 »

Jelikož jsme konečně před nedávnem dostali od BMW AG a BCE schválené nové logo, řešíme s dodavatelem smlouvy a další oficiální náležitosti, aby se dal vyrobit mustr, odsouhlasit, vyrobit karety a začít personalizovat.

Předpokládám, že tohle by mohlo být cca během měsíce odladěné.
Fun Factory = BMW Z4 2.5si
EX Fun Factory = Subaru Impreza WRX STi
azapoff

#11 Příspěvek od azapoff »

A jakpak to nove logo vypadá
Gerchan Člen Klubu
Člen Klubu

#12 Příspěvek od Gerchan Člen Klubu »

AlexZ4 píše:Jelikož jsme konečně před nedávnem dostali od BMW AG a BCE schválené nové logo, řešíme s dodavatelem smlouvy a další oficiální náležitosti, aby se dal vyrobit mustr, odsouhlasit, vyrobit karety a začít personalizovat.

Předpokládám, že tohle by mohlo být cca během měsíce odladěné.

Takže na tom stojí rozesílání nových karet? Můžeme tedy očekávat nové karty cca začátkem května?
Storm

#13 Příspěvek od Storm »

AlexZ4 píše:Jelikož jsme konečně před nedávnem dostali od BMW AG a BCE schválené nové logo
Mám jeden uživatelský dotaz, proč trvalo tak dlouho schválení vámi navrhnutého loga ? Respektive, kolikrát se muselo logo upravit, než prošlo ?
Storm

#14 Příspěvek od Storm »

To tady není nikdo z nové výkonné rady, kdo by členu bmw klubu odpověděl během sedmi dnů na tak jednoduchý dotaz ?

Urážet lidi, viz vedlejší příspěvek, to umíte reagovat, ale odpověďet na dotaz s případným vysvětlením, to ne, to jste výkonná rada ? Stydět by jste se měli.
Francis Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Francis Výkonná rada »

Storme, klubové logo, to je dlouhý příběh.

Po přijetí našeho klubu za člena BCE bylo třeba zvolit logo nové, neb to původní bylo variací na oficiální logo BMW. Naneštěstí jak většina VR tak i valná hromada byli pro logo původní, i když byli mnou všichni důrazně upozorněni na velmi vysokou pravděpodobnost neschválení od BCE. I po zamítnutí chtěli někteří dál vyjednávat výjimku, chtěli bojovat s větrnými mlýny jako don Quijote.
VR logo řešila více než před rokem, na přelomu 2015 a 2016. Pro neshodu ve VR odhlasovala původní návrh valná hromada v březnu 2016. Byl-li by tenkrát vybrán nekonfliktní návrh, mohly být členské karty i samolepky před rokem.

Proč to tu nikdo nevysvětluje? To je prosté. Ti co zavinili zpoždění použitím neschvalitelného návrhu se tím chlubit nechtějí, mě je trapné psát "já jsem vám to říkal".
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
Joshuax
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Joshuax »

Tak ja bych rekl, ze vysvetleni a priznani pochybeni je pro kazdeho prijatelnejsi, nez mlceni, protoze takhle to vypada, ze na to vedeni s prominutim se*e... kdyz je nekde rozdelany ukol a cekaji na to lidi, bylo by fajn k tomu delat nejake aktualizace, aby bylo videt, ze to nespi, nebo ze na to nikdo nezapomel. Asi jako s tema zpravama, kde se porad cekalo, ze to bude a pak se zjistilo, ze na tom nikdo nedela viz:

Kód: Vybrat vše

Jarda: 
Po migraci jsem tvrdil, že SZ se zmigrují také, ale chvíli to potrvá - protože vím, že to technicky není velký problém a že já s Fishmakerem jsme na to prostě zapomněli. Čekal jsem, že VR vyvine nějakou snahu, aby se to dokončilo, když už tu migraci provedli na vlastní pěst a když už nebyli schopní na dotazy ohledně SZ sami nějak zareagovat. 

Nicméně, pokud vím, VR to od migrace vůbec neřeší, mě ohledně toho vůbec nekontaktovala a stejně bych na to neměl čas, takže svou prognózu beru zpět. Nevím, jestli staré SZ někdy budou.

Můžete poděkovat Alpovi, že aspoň na měsíc zpřístupnil starý web a uhasil tím ty nejakutnější problémy.
ex E53 3.0i
Storm

#17 Příspěvek od Storm »

Francisi oceňuji, že aspoň ty máš koule napsat, jak to bylo a dát vysvětlení.

Abych tomu rozuměl, tak vaše předsevzetí a sliby jak budete držet při sobě byli v hajzlu hned u první příležitosti a to klubové logo, v zápisu VH čtu, že hlasovat o logu, které podle tebe nemohlo z důvodu konfliktu projít, podotýkám předsedy klubu, dal AlexZ4, takže bych čekal jeho vysvětlení, jeho odpověď na můj dotaz a pravděpodobně bych už dál ani nechtěl vědět, kdo byl ještě z vás tak chytrý a na tom logu trval, teď by mě to zajímalo.

Výsledek vaší války s Francisem o klubové logo je akorád ostuda a roční zdržení, bravo, nejsmutnější na tom je, že nikdo z vás kromě Francise se ktomu nepostavil čelem, hromada keců jak někdo něco zdržel, vy jste neviňátka :(

Takže jestli tohle je ta nově zvolená skupina lidí, ktrerá má stejnou krevní skupinu, tak to si běžte dát transfuzi a přestaňte mezi sebou válčit jako malé děcka, jako ufňukané holky, protože nevím jak jste došli k přesvědčení, že my členové děláme pro vás, mělo vám dojít, že vy děláte pro nás a vaše práce, byť dobrovolná není jenom o rozdělování sponzorských darů !
azapoff

#18 Příspěvek od azapoff »

Storme smekám
Joshuax
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Joshuax »

Nejaka aktualizace ?
ex E53 3.0i
Pajk85 Člen Klubu
Člen Klubu

#20 Příspěvek od Pajk85 Člen Klubu »

Že Tě to baví se ptát. :roll: Je potřeba financovat jiné věci než karty. :arrow:
Odpovědět