asi koncem června jsem se stal členem klubu (hned po nadcházející neděli). Peníze jsem odeslal, ale nálepky a členská karta mi ještě nedorazily. Chci se zeptat, jak dlouho budu ještě čekat. Prosím aspoň u upřesnění.

Joshuax píše:Ve zkratce - karty se musi udelat nove s novym logem a to musi poslat oficialni z eu klubu. Posledni co jsem postrehl, ze je problem se jmenem, protoze nemaji font, ve kterem by slo udelat "Č"
AlexZ4 píše:Jelikož jsme konečně před nedávnem dostali od BMW AG a BCE schválené nové logo, řešíme s dodavatelem smlouvy a další oficiální náležitosti, aby se dal vyrobit mustr, odsouhlasit, vyrobit karety a začít personalizovat.
Předpokládám, že tohle by mohlo být cca během měsíce odladěné.
Mám jeden uživatelský dotaz, proč trvalo tak dlouho schválení vámi navrhnutého loga ? Respektive, kolikrát se muselo logo upravit, než prošlo ?AlexZ4 píše:Jelikož jsme konečně před nedávnem dostali od BMW AG a BCE schválené nové logo
Kód: Vybrat vše
Jarda:
Po migraci jsem tvrdil, že SZ se zmigrují také, ale chvíli to potrvá - protože vím, že to technicky není velký problém a že já s Fishmakerem jsme na to prostě zapomněli. Čekal jsem, že VR vyvine nějakou snahu, aby se to dokončilo, když už tu migraci provedli na vlastní pěst a když už nebyli schopní na dotazy ohledně SZ sami nějak zareagovat.
Nicméně, pokud vím, VR to od migrace vůbec neřeší, mě ohledně toho vůbec nekontaktovala a stejně bych na to neměl čas, takže svou prognózu beru zpět. Nevím, jestli staré SZ někdy budou.
Můžete poděkovat Alpovi, že aspoň na měsíc zpřístupnil starý web a uhasil tím ty nejakutnější problémy.