Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Blokování kol za jídy BMW X5 E53 3.0D 135KW automat,POMOOOC

Vše o E53, E70/E71/E72, E83, E84, F15/F16, F25/F26, F39, F48, G01, G02, G05, G06
Odpovědět
Zpráva
Autor
Denda

#1 Příspěvek od Denda »

nemá někdo zkušenosti s blokováním kol u BMW X5 E53 3.0D 135KW automat? při jízde vpřed není tolik intenzivní ale při jízde vzad se auto kolikrát kousne že s ním nejde ani hnout dokud se opět nerozjede :roll:
Dolfus

#2 Příspěvek od Dolfus »

Ahoj,

mne se parkrat prihodilo za jizdy, 50km/h, ne pod plynem..auto jako by se na setinu sekundy kouslo prednima brzdama a jelo dal..stalo se mi to suma sumarum asi 4x za 2 roky provozu. Nevim cim to, slysel jsem neco jako cidlo ABS, spina v nem civ jinem cidle.? apod. Bohuzel, taky se mi to nelibi. Ale dokud to jezdi a nedela to ve 150km/h. Je to trochu desive..

Co ale znamena, ze "se auto kousne, ze s nim nejde hnout, dokud se opet nerozjede" nejak nevim.. :(
wylson

#3 Příspěvek od wylson »

Čau Dolfusi, jak tady tak courám po fóru narazil jsem parkrát na tvoje příspěvky ohledně řazení :lol:
Ještě je jedna věc kterou jsem tady v diskuzích nenašel ale osobně zažil. Myslím že se o tom ale píše v manuálu k autu 8O
Jedu po dálnici 139km/h s tempomatem a uzavírka - zúžení provozu do jednoho pruhu, kamiony, zmatek, ženy za volanty atd, musel jsem přibrzdit až na nějakých 20km/h. Tím že jsem nechal zaplý tempomat děly se hnusné věci otáčky motoru max v červeném poli a auto si nechtělo přeřadit, s kamionem za prdelí jsem vypnul tempomat tlačítkem a okamžitě se vše srovnalo a bylo jak má být. :idea:
Dolfus

#4 Příspěvek od Dolfus »

Cau wylsone,
asi si budu muset precist manual :D :D s timhle jsem se jeste nesetkal..

btw to je zajimavy postreh, protoze tempomat myslim u me vetsinou take hral nejakou roli...ee, tohle auto je uzasne :), nemenil bych za jine, ale nekdy mam pocit, ze i fakt zije trochu vlastnim zivotem... dokud se umoudri, budiz, ale estli jednou neee, tak uvidi..
Odpovědět