Ahoj,
všim jsem si, že mi jeden xenon svítí do růžova-fialova. Někde jsem zaznamenal, že se tak pomalu loučí..
- mám to řešit teď, nebo až chcípne definitivně?
- kolik odhadem stojí času a peněz výměna?
Dík,
Pokud už se loučí, tak ho vyměň (vyměň rovnou oba). Pak ti to chcípne někde, kde to budeš nejmíň potřebovat, budeš narychlo ve stresu shánět nové žárovky...
V8 power BMW 650i LCI Spacegrau
Top down BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine BMW R1150R Atlantablau
Výměnu zvládneš nic na tom není. Jen na to nesahej holou rukou. Svítit ti to bude ještě dlouho, ale až je vyměníš uvidíš teprve ten rozdíl. Fialové=horší viditelnost za mokra. Aspoň moje zkušenost.
Ne jenom za deště. Za tu dobu už je ta žárovka vysvícená a svítí míň. I proto je dobré měnit vždy obě zároveň –> nižší svítivost, jiná barva světla, a za chvíli stejně taky odejde
Koupit je můžeš třeba tu
V8 power BMW 650i LCI Spacegrau
Top down BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine BMW R1150R Atlantablau
Kluci, sorry za idiotský otázky:
Ale podle VIN katalogu tam mám přeškrtlou D1S a pak D1 12W 35W, takže prostě koupím jakoukoli D1S a hotovo? Výměnu asi zvládnu, koukal jsem na to..
6000k je taková ta normální bílá, žejo?
A nechápu, jak můžou stát 500,-, když totéž na Automediku stojí 3500,- Je to fakt stejný? :-O
Odpovím si sám Vyfotil jsem tu potvoru, co mám v autě a je to stejná mrcha Philips, kterou prodávají na tom odkaze, co laskavě poslal vita11... Včetně všech těch čísílek.
Takže kupuju a nechápu, proč to jinde stojí tisíce.
Dík všem za pomoc a rady..
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Jeremy píše:A nechápu, jak můžou stát 500,-, když totéž na Automediku stojí 3500,- Je to fakt stejný? :-O
no, ono to není stejné. Ty co stojí 500,- jsou HIDky, bývají to docela mrdky. Ty v AutoMedic jsou značkové.
Na druhou stranu znám pár lidí, který kupují jen HID a jsou spokonený. Porovnával jsem své Osramky s HID v jiném autě a nebylo to poznat. Ale asi bych HID nekoupil beru to tak, že xenon vydrží tak 5 let a i kdyby 2 roky, tak není co řešit.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
JaraX píše:ja kupuju jen osram nebo GE a opravdu sou super, ted jednomymu zakaznikovi dal jinej mechanik HID na E70 a do roka byla po obou dvou a to se vyplatí
Kuva co máte za světlomety, já mám poface a mám tam d2s.
Jo 6000k je hrozně moc, už jsem vyučený, normální počasí budeš vidět blbě a špatné počasí uvidíš hovno, když si k tomu přičtu vysvícené čočky, tak i za hezké noci neuvidíš nic.