Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Elektrikářský GURU na vozy BMW

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
TT
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od TT »

...kdo by měl problém s elektrikou ve svém BMW a jeho kamarádi, servisáci by si se závadou nevěděli rady mohu poskytnout kontakt na mechoše, který si s tím poradí na 100%. Mluvím z vlastní zkušenosti, měl jsem problém s vybíjením baterie u e63, 650i, nikdo na to za půl roku nepřišel, měl jsem auto celkem ve 4 servisech (autoelektrikáři vč. BMW servisu) a nikdo na to nepřišel, jak jsem řekl za půl roku. Na doporučení jedněch jsem koupil IBS modul za 4000,- Kč vyměnil a nic, na doporučení druhého jsem sehnal ŘJ jednotku motoru a nic. Investoval jsem do toho mnoho času a peněz a ani jeden na to nepřišel. Až tento elektrikářský guru problém vyřešil během tří dní......
Nikomu nic nechci vnucovat, jen nabízím pomoc těm kdo již vyzkoušeli všechny doporučované a nepomohli jim, více info přes SZ.
-TT-
BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i
Vlkapes

#2 Příspěvek od Vlkapes »

Ahoj, muzes mi poslat číslo na toho tvého elektrikáře pro BMW? Občas mi píse nadměrné vybíjení baterie ale zatim se s autem nic neděje. Všichni rikaj vMen Ibs ale podle me to tim neni. Mam novou baterii i alternátor, ale jednou mi to zase napsalo. Všechno funguje jak ma. Tak pro jistotu . Mam BMW e60 sedan. Co jsi mel nakonec ty za závadu?
PRAHAV8

#3 Příspěvek od PRAHAV8 »

Byl jsi u Snejka?
Odpovědět