Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW Doktor
Smutné ale musím potvrdit
[code:1]Co se týče mechanikých prací tak je to 50/50 když se mu do toho chce tak to udělá, když ne, tak vám to jen slíbí a pak nezvedá telefony a na SMS nereaguje. Takže bych se na něj moc nespoléhal. [/code:1]
Mám stejné zkušenosti a co jsem se ještě ptal jednoho známého který mě ho v minulosti doporučil tak říkal že už to není jako dříve.
[code:1]Co se týče mechanikých prací tak je to 50/50 když se mu do toho chce tak to udělá, když ne, tak vám to jen slíbí a pak nezvedá telefony a na SMS nereaguje. Takže bych se na něj moc nespoléhal. [/code:1]
Mám stejné zkušenosti a co jsem se ještě ptal jednoho známého který mě ho v minulosti doporučil tak říkal že už to není jako dříve.
alfonzo: moc se omlouvám, přesně vím o čem je řeč. Každopádně děkuji i za kritiku a veřejně tu slibuji, že se polepším.
STR8: To je zvláštní. Kromě situace s alfonzem si nejsem ničeho jiného vědom a pokud je tomu jinak, tak nevím, proč nikde nemám žádný nevyřízený hovor (snažím se volat vždy zpět), SMS ani e-mail. A ještě zvláštnější je, že toto píše uživatel s jedním jediným příspěvkem v době, kdy tady řeším jednu ne zrovna férovou konkurenci.
STR8: To je zvláštní. Kromě situace s alfonzem si nejsem ničeho jiného vědom a pokud je tomu jinak, tak nevím, proč nikde nemám žádný nevyřízený hovor (snažím se volat vždy zpět), SMS ani e-mail. A ještě zvláštnější je, že toto píše uživatel s jedním jediným příspěvkem v době, kdy tady řeším jednu ne zrovna férovou konkurenci.
Už nemáš jeden příspěvek. To byl tvůj první.
K zamyšlení tady do pléna. Kousek vedle jsi napsal:
K zamyšlení tady do pléna. Kousek vedle jsi napsal:
STR8 píše:Já důkaz mám na dílně. 2 motory co jezdily jen na castrol jsou uvnitř zasraný. 3 motory co jsem v minulosti rozebíral a jezdily jen na shell hezky čistý. Všechny motory +- stejně najeto a všechny byli staré 5er
V8 power
BMW 650i LCI Spacegrau
Top down
BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine
BMW R1150R Atlantablau

Top down

Calming machine

Společného s tím má to, že máš na dílně 2 rozebrané motory z Bavoráka a další minimálně 3 za sebou, což naznačuje, že jsi konkurence.
Dál mě nejde do hlavy, proč po známých zhaníš dokotra na BMW, když jsi sám evidentně mechanik a těm známým by jsi spíš měl auta opravovat ty.
Dál mě nejde do hlavy, proč po známých zhaníš dokotra na BMW, když jsi sám evidentně mechanik a těm známým by jsi spíš měl auta opravovat ty.
V8 power
BMW 650i LCI Spacegrau
Top down
BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine
BMW R1150R Atlantablau

Top down

Calming machine

Co se konkurence týče tak bych jí běžně ani neřešil, ta je téměř ve všem a navíc to co dělám mě hlavně baví, z hobby se stala práce kterou dělám rád. Jen prezentují jisté nepravdivé informace, které se mi ani trochu nelíbí. Pokud toto však není jejich práce tak jsem jedině rád. Každopádně Víťovi děkuji za zastání.