Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Odpojeni baterky-reset kontrolek

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
TomassR90

#1 Příspěvek od TomassR90 »

Zdravim,mam dotaz.Rozsvitila se mi kontrolka airbagu,po posunuti sedacky,kde jsem to mohl povytahnout?a hlavne,staci odpojit baterku(na jak dlouho)?
jawamaniak22

#2 Příspěvek od jawamaniak22 »

Pod sedačkou je tuším žletej malej konektor airbagu a popř. dva černý od vyhřívání (sedák a operák), mohl se ti někde utrhnout ten žlutej...... a baterka odpojit nepomůže, musí se smazat chyba...
TomassR90

#3 Příspěvek od TomassR90 »

Jestli prijdu na to jak se dostat pod sedacku,tak mrknu na nej,i kdyz spis si myslim,ze by to mohl bejt drat jak vede odvtakovy ty patrony vedle sedacky:/jinak...myslel jsem,ze kdyz auto odpojis od baterky,tak se chyby smaznou:)alespon mam usetrenou praci
loyd-krismas

#4 Příspěvek od loyd-krismas »

jo bude to ten drát od patrony. :wink: Je to součást zádržného systému a pokud jsi hnul se sedačkou a stalo se to, pak asi není nad čím přemýšlet. Někdy se to stává. Jen chybu smažeš jedině diagnostikou jinak to nejde.
TomassR90

#5 Příspěvek od TomassR90 »

Dik chlapi:)mrknu na to
Odpovědět