A je to tady

1. staz ve VIGVAM resortu
Byla mi svěřená organizace a tak se budu snažit aby bylo vše TOP, tak jak to mám rád
Zajistil jsem nám celé bowlingové centrum, kde je 129 míst, pizza BAR a obrovskej alko BAR, kde mě převážnou část večera najdete a nebo ve vířivce se šampaňským a nějakou buchtou
Bydlet budeme v legen... počkej si... dárních vagonových kupé které jezdili za války trasu PRAHA - MOSKVA (ubytko ve vagonech po 2 lidech takže trojku si tam neužijete

) vagony mají nezávislé dubové topení takže v noci nezmrznete ba naopak, je tam hroznej hic...
Kdo by chtěl, může využít whirpool, saunu, biliárd, šipky, šachy, bowling (6 drah) a mnoho dalších volnočasových aktivit, pokud na ně bude čas.
Zařídil jsem pro nás i TRAKTOR RALLY
Sociálky: Jsou NOVÉ, ČISTÉ v bowlingovém centru...
PROGRAM
17.října
17 - 19hod. příjezd (pokud někdo bude chtět dřív, neni problém ale po zkušenostech,kdy stejně všichni dorazej až po práci se nažrat a pak vožrat jsem zvolil tento čas.)
19:00 - 20hod. se bude podávat večeře
- gulášová polévka
1. vepřový řízek se šťouchaným bramborem
2. babiččina svíčková s houskovým knedlíkem
3. moravský vrabec,zelí a chlupatý knedlík (čí tam budou chlupy netušim. Asi z kuchařovejch koulí
)
20:00 - kdo kolik vydrží: Hrozná chlastačka, bowling, music atd...
18.října
08:00 - 10:00 snídaně formou švédských stolů (to vám vynahradí nemožnost švédský trojky v noci
)
12:00 - 13:30 oběd (hradí si každý indi vyndy)
Kolem 15:00 - 17:00 bych viděl TRAKTOR RALLY 
17:45 sraz před VIGVAMEM a v 18:00 odjezd do Dětenic (Vaše prdel pozná středověk)
19:00 - 22:00 Noční show ve starověké krčmě
22:30 - ??? bowling plus volná zábava
19.října
08:00 - 10:00 snídaně opět švédské stoly.
10:00 - ? návrat domů
nikdo vás nebude vyhazovat do 11 jako někde v hotelu. Když budete chtít spát dýl, není problém.
A teď cena 
Podařilo se mi udržet ceny z minulých let... Cena srazu je 1450kč/osobu
V ceně je:
V pátek večeře (bez pití) plus ubytko
Sobota snídaně, traktor rally, autobus
Neděle snídaně.
V Dětenicich se platí ke konzumaci 145kč/osobu za večerní program.
Bowling máme dohodnutý za 250kč/hod.
whirpool 450/osobu za 90minut
Všude je přítomná WIFI pro mobilní nadržence...
CELÝ PROSTOR BWLINGU JE NEKUŘÁCKÝ. KOUŘIT SE BUDE PŘED POD PERGOLOU.