Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e65 - nehoda u Stéblové
Myslíš, že má turbo nebo výfukový potrubí vyšší teplotu, než hořící sirka? Nehledě na to, že u benzínu to blafne od výparů
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
tady blafla 730d... http://auto.bazos.cz/inzerat/43669024/B ... 142-kw.php
já sem kdysi kupoval díly z vyhořelý e65 745d...víc shořelejch sem viděl nafťáků...
já sem kdysi kupoval díly z vyhořelý e65 745d...víc shořelejch sem viděl nafťáků...
First EX : BMW e38 740i 6/1995
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
- vlastnemec
- vlastnemec
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Prodá-li BMW 90% aut s dieselem, je jasné, že 90% vyhořelých bude mít diesel 

328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
Nehoda se stala blizko Pardubic kde bydlím a par přátel si myslelo, že jsem se tam rozsekal já. Nicméně znamej byl u te nehody a slušnej mazec, křičeli, nařikali v hořicím autě a chlapa se jim podařilo hořícího vytáhnout ale mel taková zranění, že po vyproštění zemřel...dalšímu pasažerovi se pomoct už nedalo, žár byl už obrovský
Byla to sedma z hradeckou SPZ 7172.

Nevíte co se stalo v jaké rychlosti ? Je to moc smutné.
Námraza na silnici a auto se utrhlo ?
Je vidět nějakej nájezd na dálnici a prudká zatáčka auto letělo asi bokem ven a muselo podle fotek jet hodně rychle ... kdyby jel 60 tak ho to podrží a nevyletí ven i se svodidlama...
Bouračka BMW s LPG si troufnu tvrdit by nehořelo protože auto by mělo řekněme 20L benzínu a zbytek LPG tak plyn bude v motorovém prostoru ale těžko takto přemýšlet ale jednoznačně kdyby se je podařilo vytáhnout oba tak by možná ženská přežila podle toho co píšete.

Je vidět nějakej nájezd na dálnici a prudká zatáčka auto letělo asi bokem ven a muselo podle fotek jet hodně rychle ... kdyby jel 60 tak ho to podrží a nevyletí ven i se svodidlama...
Bouračka BMW s LPG si troufnu tvrdit by nehořelo protože auto by mělo řekněme 20L benzínu a zbytek LPG tak plyn bude v motorovém prostoru ale těžko takto přemýšlet ale jednoznačně kdyby se je podařilo vytáhnout oba tak by možná ženská přežila podle toho co píšete.

- Don
Jenze on je to sjezd. Proste jel jak hovado (asi uz i po dalnici), vyletel ven pri sjizdeni a sestrelil betonovou konstrukci. V E65 ta rychlost vypada jinak a je mozne, ze to proste neodhadl a nebo jen neodbrzdil a vletel tam rychleji.
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
Zdar pánové,než začnu vůbec něco psát,tak chci říct,že je mi líto obou vyhaslých životů a to ať se to stalo tak či onak a nechtěl bzch tu šířit nějaké bludy,ale : za 1. Ta silnice není dálnice ani rychlosilnice!!! Ikdyž je 4proudá a rozdělena svodidly,dá se říci i dosti rovná bez větších zatáček-krom snad jedné,dá se zde opravdu zapomenout a pádit i více jak 250km/h a co si budeme namlouvat nejen v 7er je tzv. 200km/h cestovní rychlost.Jinak zde možná do budoucna bude schválena vmax 110km/h,takže zde dnes platí 90km/h!!! A zrovna v tomto useku nehody,se to dá rozjed i na 300 a máte ještě docela dost rozhled před sebe,ikdyž v místě nehody se silnice lehce uhýbá doleva. za 2. Se ke mě dostalo,že chvíli před okamžikem nehody,míjel několik vozů,které měli na tacho cca 130km/h a kolem nich profičel jak vítr a i v dálce bylo vidět několik vozů,takže nechci nějako pomlouvat mrtvé,ale zde asi nepočítali s tím,že by třeba mohl jed někdo předpisových 90 v pravém a v levém tyto pomalejší vozy někdo předjížďět-tudíž v tomto okamžiku zbývá tak nějako předvídat a začít zpomalovat nebo jed až na doraz a řešit vše na poslední chvíli a tak maximálně zkusit tu největší prasárnu,podjetí zprava odstavným pruhem,který v inkriminovaném místě přechází do odbočovacího!!Z toho vyplývá,že buď mu někdo hold v levém zůstal,či z nenadání vjel do levého a on to zkusil spodem nebo se snažil sjed mimo odbočením(což by dle mého názoru,v rychlosti cca 190km/h na tomhle místě mohl udělat jen blázen!!,protože tenhle sjezd dát i ve 100je tak trochu skoro nadlidský) A za 3. Se ke mě dostalo,že řidič toto BMW nevlastnil bůh ví jak dlouho (nepotvrzená informace) Tím nechci říct,že neuměl řídit,ale jelikož vlastním 7er již pátým rokem a pořád mě dokáže občas překvapit,nevím no. Ale nic,sorry za slohovou práci a doufám,že mě nikdo neukamenuje za tento popis a jak jsem psal na začátku,je mi líto dvou vyhaslých životů a ať to bylo,jak to bylo,již jim není pomoci a nechť je jim země lehká.