Zdravím, tak jsem se stal čerstvým majitelem sedmičky, samozřejmě má nějaké mouchy, které bych rád vyřešil, hledal jsem všemožně i tady na foru ruzné rady, ale pár věcí se mi najít nepodařilo, kdyby někdo poradil, budu vděčný.
1) nefunguje multifunkce na volantu, ani troubení, prostě volant nereaguje na nic
2) svítí kontrolka airbagu, možná je to problém spojený s tim volantem
3) při zamknutí auta neprobliknou blinkry, což by asi měli.
4) kufr jde otvírat pouze klíčem, dálka ani tlačitko uvnitř auta nejde, ani se neozve žádný zvuk nebo vrčení...píše to při každém nastartování BOOTLID OPEN
5) jako asi většina mám rozsypaný čaj na budíkách i na panelu rádia, budíky bych časem rád vyřešil, ale co se týká rádia, tak mi napadlo, jestli panel, který je v zadní opěrce na ovládání rádia není totožný s tim co je vepředu, vzhledově je uplně stejný a ten vzadu má displej komplet OK, tak kdyby to šlo prohodit, tak by mě to stačilo, ten vzadu stejně nikdo používat nebude.
díky moc za Vaše případné odpovědi a rady.
PS: na 7er.cz jsem dotaz dal také, ale věřím, že tady jsou další lidé, kteří třeba tam nejsou, tak abych měl víc názorů a rad. díky
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e38 740iL - pár dotazů
Mam taky 740iL r.v.95 a co jsem si zjistoval pred koupi, tak mi bylo receno, ze spousta 7er ma problem v elektrice, takze jsem si pri koupi dal celkem pozor. Nicmene co se tyka kontrolky airbagu, tak to muze byt pouze cidlem, ktere stoji par korun. Kontrola pojistek by si taky neuskodila, jestli neni nejaka kaput a ostatni by mel vyresit zrucny autoelektrikar..