Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Koupě e65 760iL
Zdar chlapy, přemýšlím o koupi sedmy, určitě benzin (spotřebu vůbec neřeším) jen nevím zda před a nebo facelift. V recenzích na různých serverech jsem četl ze se první roky celkem srali na elektronice.
Co si myslíte o tomto:
http://www.tipcars.com/bmw-rada_7/bmw-r ... 52236.html
Uvědomuji si ze e65 je již staré auto a investice potřebuje s tím počítám, ale nerad bych koupil něco co se vyloženě sere.
Díky za koment.
Co si myslíte o tomto:
http://www.tipcars.com/bmw-rada_7/bmw-r ... 52236.html
Uvědomuji si ze e65 je již staré auto a investice potřebuje s tím počítám, ale nerad bych koupil něco co se vyloženě sere.
Díky za koment.
Tahle sedma je zde v inzerci, uz se tu o ni psalo. A o spolehlivosti je zde vlakno dlouhe jako prase, tak si to poradne procti. Protoze je to na dlouhe rozepisovani. Me se tahle taky libi, ale historie je takova nejaka, borec to mel dlouho v garazi a podle info s tim dlouho nejezdil.
MOD fishmaker : příště použij tlačítko ODPOVĚDĚT místo CITOVAT
MOD fishmaker : příště použij tlačítko ODPOVĚDĚT místo CITOVAT

par lidi se na ni bylo divat a nikdo ji zatim nekoupil, neni to žádná TOPka, ale vrak taky ne.
jesttli koupíš předFL nebo FL je jedno, spolehlivost je uplně stejná, to že se sere předFL elektrika je kec, protože 99 procent věcí je stejnych.
naopak když přijelo auto se zavadou elektroniky, většinou to byl face, ono je to fakt uplně jedno, jde spíš o konrkétnější auto.
face umí nějaké drobnosti navíc, např MP3, nebo Auto LOW,MED,HIGH na klimě apod
jesttli koupíš předFL nebo FL je jedno, spolehlivost je uplně stejná, to že se sere předFL elektrika je kec, protože 99 procent věcí je stejnych.
naopak když přijelo auto se zavadou elektroniky, většinou to byl face, ono je to fakt uplně jedno, jde spíš o konrkétnější auto.
JaraX díky za info, je mi jasny ze 10 let starý auto už bude chtít zásahy. Mám už 7let e39 před face a něco jsem na ni už udělal, ale zas drží jak ruskej kalach.
Mas pravdu ze záleží na konkrétním kusu. Říká se ze auta z Německa jsou často víc zachovali, osobně se mi ale nechce jezdit po D a hledat, nemám v to moc důvěru. Raději najít kus po prvním zodpovědným majiteli.
Mas pravdu ze záleží na konkrétním kusu. Říká se ze auta z Německa jsou často víc zachovali, osobně se mi ale nechce jezdit po D a hledat, nemám v to moc důvěru. Raději najít kus po prvním zodpovědným majiteli.
JaraX píše:par lidi se na ni bylo divat a nikdo ji zatim nekoupil, neni to žádná TOPka, ale vrak taky ne.
No tak úplná topka to sice není, ale myslím, že to má k ní rozhodně blíž než k tomu vraku.

tomas777 píše:Máš v podstatě pravdu, night vision byl uveden na podzim 2015, facelift začal cca od začátku roku 2015.
blbost...ve FL od roku 2005/2006 sis moh objednat Night Vision

a jedno pěkný produktový video https://www.youtube.com/watch?v=_C5RVtcR0Y4

First EX : BMW e38 740i 6/1995
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
fishmaker píše:tomas777 píše:Máš v podstatě pravdu, night vision byl uveden na podzim 2015, facelift začal cca od začátku roku 2015.
blbost...ve FL od roku 2005/2006 sis moh objednat Night Vision
a jedno pěkný produktový video https://www.youtube.com/watch?v=_C5RVtcR0Y4
Sorry za překlep

ahoj
jestli ti to pomůže, tak mám 750iL. Svezení je perfektní a málo v čem se tak cestuje. Problémy jsou nejvíc s převodovkou, takže projet. Elektrika taky zlobí, mě třeba iDrive i když jsem kvůli tomu šel do FL ale asi záleží na daním kousku. Jinak motor super i po 210tis. ale to sme jinde. Určitě sebou diagnostiku ne jako já a nejlépe odborníka na sedmy
jestli ti to pomůže, tak mám 750iL. Svezení je perfektní a málo v čem se tak cestuje. Problémy jsou nejvíc s převodovkou, takže projet. Elektrika taky zlobí, mě třeba iDrive i když jsem kvůli tomu šel do FL ale asi záleží na daním kousku. Jinak motor super i po 210tis. ale to sme jinde. Určitě sebou diagnostiku ne jako já a nejlépe odborníka na sedmy