Zdravím pánové.
Už delší dobu přemejšlim jestli si udělat radost druhým autem ,který bych si jen tak vyšperkoval a jezdil s nim akorat na výlety a pro radost (žádnej dayli car ) .
Vždycky se mi líbila e38, ale chtěl bych se optat na zkušenosti s V12, protože mě hodně láká a ten zvuk je prostě brutální nebo je lepší 4.4 ??
Pokud to nebudeš používat jako daily car,tak se toho toho motoru nemusíš bát.Ten motor nemá žádné servisní zákeřnosti,jen má víc válců,takže člověk musí počítat že tam je všeho víc např. 8l oleje,12ks svíček po dvou stovkách atd.
Nepočítej ale s tím že jeto nějaký supersport,ten motor není stavěný na super výkon,ale na suverení pohon toho auta,ideálně po dálnicích,kde se odvděčí i velmi rozumnou spotřebou.
Necekam od toho zadnej sport to bych sahnul po 3er,kdybych chtel blbnout. Jen chci velkou silnou pohodovou lod pro pohodovy pojezdeni , stazeny okynka a brumlani v12, ale stejne to dopadne az po zime Proste takova pohodicka stylu old US muscle. Jen o tom motoru toho moc nevim tak jsem se ptal.
Rozhodně ti doporučím dvě věci. Pokud opravdu chceš to nej (pokud nepočítám alpiny 6litru V12 od E38) tak sežen vonavku z německa počítej 200-300tis 750iL prostě long a V12 v nařachané výbavě. Samo ideálně vonavku co má třeba 100-150k na budíku bez havárky leštěné fandou na letní vyjíždky .... to by byl super koupě přesně od člověka co jsi ty nebo jak bys chtěl ty auto používat.
Možná se najde i tady v ČR ale pochybuji že by to prodával.
Běž na forum 7er.cz tam jsou fandové této E38 a tam ti poví hodně. Co od toho čekat atd. Je tam pár nadšenců co tu 750i v longu mají a taky leštěnku tak se jich mužeš poptat.
To je asi vše co bych řekl. Osobně mám 728i E38 s LPG PRINS jako denní auto a jsem spokojenej. Ale opravdu mít V12 na slunečné víkendy v plné náloži to by se mi taky moc líbilo.
No casu zatim dost Ale jinak se samozrejme budu koukat i po nabidkach ve spojenych nemeckych emiratech . Jinak proste vim ze chci e38 samosebou long verzi s co nejlepsi vybavou, nejlepe asi v12, ale ani V8 bych asi nepohrdl, protože závodit s tim fakt nikde neplánuju. A samozrejme parkovat v bezpeci garaze
Jako jednu z výhod V12 považuju i to,že seženeš pěkně vybavený kousek za rozumnou cenu.Vybavený M62 už buď nejsou,nebo jsou za nesmysl.Navíc ta 750i měla i nějaké doplňky navíc.