Me to nakodoval behem chvilky,muj mechanik,tak to asi neni neni nic sloziteho,jen to umet a mit na to ,,notas,,.Jeste tam dam automaticke sviceni,vzdy jak nastartuji at to hned sviti xenonama,to rucni rozsvicovani je opruz.
jozin7 píše:Me to nakodoval behem chvilky,muj mechanik,tak to asi neni neni nic sloziteho,jen to umet a mit na to ,,notas,,.Jeste tam dam automaticke sviceni,vzdy jak nastartuji at to hned sviti xenonama,to rucni rozsvicovani je opruz.
uznavam a svitim pouze xenonem,jak zcervena a zdechne,koupim novou vybojku,dnes ty ceny jsou srandovni.Nejake LED atd jde kolem me,e65 nikdy nic takoveho nemela,tak to tam nebudu davat.
Ahoj: je to věc zvyku - nemůžu si to ve městě vynachválit, krátce před odbočením ťuknu na směrovku a trojblik mi bohatě stačí na odbočení a nemusím při odbočovacích sjezdech, kreré se točí více jak o 90stupňů ještě pár set metrů poslouchat blinkr než se vyrovnají kola - to samé přejíždění z pruhu do pruhu. Mám před FL a za mně fajn vychytávka - navíc asi nehrozí že se pokazí ta zarážka u blinkrů která směrovku vyhodí po srovnání kol. (u předchozího auta mi to již přestalo vyhazovat zpět směrovku - ale byl to koncern)
jozin7 píše:uznavam a svitim pouze xenonem,jak zcervena a zdechne,koupim novou vybojku,dnes ty ceny jsou srandovni.Nejake LED atd jde kolem me,e65 nikdy nic takoveho nemela,tak to tam nebudu davat.
Tady ale nejde o výbojky. To je na světlech to nejlevnější. Spíš jde o reflektory. Jejich výměna není nejlevnější a dá to práci. Výbojky stojej kolem 3000 kč. Dál se opotřebovávají startéry atd.. Denní svícení tě stojí 1500 kč a proč ne, když to vypadá dobře a šetří.
proto si má někdo nakodovat US DRL svícení nebo dodělat kroužky pro denní svícení, kdyby si dal někdo na E65 ledkovy svícení do nárazníku tak mu to osobně zaplatím a rozkopu.
JaraX píše:proto si má někdo nakodovat US DRL svícení nebo dodělat kroužky pro denní svícení, kdyby si dal někdo na E65 ledkovy svícení do nárazníku tak mu to osobně zaplatím a rozkopu.