Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Kde se dají levně koupit nahr.díly na e34

Dotazy týkající se pouze administrativy nebo nějakých problémů s chodem webu.
Ostatní dotazy patří do příslušných sekcí.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Luck
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Luck »

Zdravím všechny, neví někdo kde je na moravě nějaký vrakáč s bmw, nebo levný obchod s nahr. díly? Potřeboval bych zadní lampu a zadní nárazník. :oops:
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od RuDoSh »

Luck píše:Zdravím všechny, neví někdo kde je na moravě nějaký vrakáč s bmw, nebo levný obchod s nahr. díly? Potřeboval bych zadní lampu a zadní nárazník. :oops:

Naraznik mam a lampy 2... kolik das? Jsem ze Zlina...
Luck
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Luck »

Měl jsem včera menší nehodu, vletěl do mě borec s lagunou co to neubrzdil, mám v prdeli pravou část jedné zadní lampy, nárazník je v pořádku, ale mám prasklý plastový držák na pravé straně nárazníku (ten držák je až na boční straně u zadního kola) a nevím zda se to dá koupit zvláš? nebo je do součástí toho nárazníku. Jinak bych ten nárazník zacvakl zpět do toho držáku a palba. Jinak laguna to odnesla celými zadními dveřmi a prahem...
psena
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od psena »

Borec brzdil dverma napred?To musel byt typek...
Luck
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Luck »

nechtel to pry napakovat do skarpy a tak strhl doleva podel me ale sel za mnou do smyku. To bys musel videt... Jinak vsechno se mi podarilo uz sehnat celkem za 3000. Lampa na touring 2800 a drzak narazniku za 200. Skodu mam odhadlou na 14000 takze vydelek. :roll:
Odpovědět