Chystám se vytáhnout ze své winter car e34 už utahanej 2,5 125kw a chtěl bych zastavit buď m50b25 2,5 141kw a nebo přemýšlím o m50b20 110kw.
Otázky zní zda převodovka na m50b25 sedí i z nějakého jiného motoru a el. svazek také?
Otázka dvě jak motor m50b20 110kw hýbe s e34 zda si něco pomohu?
Výměnu chci z důvodu že můj současný m20b25 125kw už je dost utahaný. Na benzín už se mu moc nechce. Posledních 11 let jezdí už jen na LPG a co se týče výkonu myslím že žije už jen něco kolem 100kw ne-li méně.
Dále rovnou kdyby někdo věděl o nějakém na prodej může podat info.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e34 přestavba motoru rada
Dvojlitrom si asi nepomozes. Ked uz z toho robit nelegal, tak zhanaj cim viac tym lepsie - M52B28 idealne
Inak teda M50B25 bude trochu lepsi od m20b25, odporucam verziu s vanosom, ma podstatne lepsiu spotrebu ako bezvanos a neni taky tupy v nizkych otackach. Elektriku si zozen taku, ktora patri na dany motor, ona sa 2.5 da rozchodit aj na dvojlitrovej kabelazi s jednotkou a cidlami, ale nebude to ono.

m20b25 vanos sem měl kdysi dávno v drift e36 a byl to nesmrtelnej motor a v tý e36 to jelo celkem slušně. To auto mohlo hořet 20 minut na místě a tomu motoru to bylo uplně jedno. Větší motory už se blbě scháněj a když sou sou za peníze který pro mě nejsou zajímavý jelikož primární investice jdou do mé e38. E34 mám jen jako wintercar a v létě auto na blbnutí. Spotřebu neřeším, přestavba bude legál. Motor nechám zapsat. Jak je to s tou převodovkou? Jde mi o to že vím o jednom m20b25 ale jen holý motor tak abych věděl jak bude složité sehnat zbytek aby to fungovalo.
Máš na mysli M50B25 a ne m20b25 ten tam totiž máš
Jinak sežeň si komplet nastrojený motor a to pouze z e34ky.
e36ka má jinou vanu a sací koš.
Motor by měl mít elektriku,řj,držáky motoru a td...
Převodovku zachovej původní k vůli převodu v diferu.
Počítej že budeš předělávat hlavní konektor pro zapojení motoru do auta.

Jinak sežeň si komplet nastrojený motor a to pouze z e34ky.
e36ka má jinou vanu a sací koš.
Motor by měl mít elektriku,řj,držáky motoru a td...
Převodovku zachovej původní k vůli převodu v diferu.
Počítej že budeš předělávat hlavní konektor pro zapojení motoru do auta.