Koupil jsem od pajina a spokojenost. Svitim rok . Nepouzivam denni sviceni, takze vse xenonama a najezd 40000 km rocne. Domluva a ochota super.
Akorat si nevybavim znacku, ale bylo to to stejny co bylo ve svetlech a pocitam ze to bylo jeste origo.
Hele, kecáme tu o ho.... Merito věci je, že je potřeba přemejšlet jaký výbojky a od koho je člověk kupuje.
Spousta prodejců deklaruje originální výbojky, ale je to jen prašivá kopie.
Díky za možnosti,
ještě zvažuji zda 5000k nebo klasika 4300k.
Oboje asi bude ok ale láká mě i 5000k že to bude lehce do modra z dálky. Ten efekt se mi moc líbí a nechci kupovat 6000k protože prý za deště už to není ono....
Teď babo rad ale asi pujdu do 5000k at je nějaká změna vidět trochu za ty prachy.
mě by spíš zajímalo zda umí někdo za rozumnou cenu sehnat Osram Xenarc Night Breaker Unlimited D2S , na netu jsem našel ,že by se mělo jednat o jednu z nejsvítivějších výbojek ....těžko říct jak to bude v reálu ....nicméně ta cena je šílená v reálu
Moje volba byla jasná. Vždycky říkám, že neni moc lidí chytřejších, než vývojáři z automobilky. Takže jasně preferuju to, co tam dávaji ve výrobě. S teplotou bych nelaboroval. Každej říká "kup si to a to, já to mam a je to super". Pak za deště skončí ve škarpě, protože vidí velký H.