Chci se zeptat, jakou má auto cenu na díly. Všechno funguje, automat nejde na 100%, ale už jsem s ním najel 150 tisíc, takže rozumnej řidič ho jen tak neodpálí. Při jízdě se občas trochu cuká (vyměněna obě podávací čerpadla a váha vzduchu). Bez nadsázky: to auto mě tak se*e, že ho buď dam na díly, nebo půjde ze skály. Prosím pouze rozumné názory lidí, kteří mají řidičák už suchý a vystydlý. Díky
Neodhadnu cenu, ale ty si ty cerpadla a vahu menil, protoze ti nejakej pytlik bez diagnostiky rekl at to udelas, nebo ti to vypsala a zadne jine chyby nehlasi?
Tak do auta jsem spoustu věcí dokupoval, takže pokud bys to rozebíral sám tak ceny odhaduji asi takhle:
Motor 20k
Komplet navi s modulama 10k
M paket 10k
Přední světla 5-8k
interiér 5-10k dle stavu
kola 4k
dveŕe - pokud jsou zdravé 2k za jedny
samozatmavovací zrcátka každé 1k
atd
Jinak možná pak nějaké raritnější prvky výbavy, ale z fotek to poznat nejde.
Co se týče podvozku, tak záleží na stavu.
Jinak, co tě na něm tak sere? Na díly mi ho přijde škoda.
Neni to škoda, stálo mě 140 tisíc a přes 130 jsem do něj narval během 150ti tisíc km, z toho 60 běžnej servis (oleje filtry) , všechno castrol, mann, zimmerman a podobně a rozhodně mi to ten pekáč neoplácí. Kdejakej kepl, co se do něj leje mogul je spolehlivější. Až ho začnu rozebírat, tak se ozvu.
Doufam ze te to nasrani prejde, protoze si myslim a jiste nebudu sam ze na dily je to picovina. Pokud te to nasralo tak, ze to auto fakt nesnasis, nabidni to jako celek, nekdo po tom skoci. Ale na dily to je beh na velmi dlouhou trat a cele to neprodas, jelikoz na tom uz nikdo nebude menit vetsi dily kastle, pokud to nekdo zbori trochu vic nez promacklina, je to proste totalka a neoplati se to spravovat.
Jestli to není shnilý nebo bouraný tak na díly to nedávej, prodej to jako celek, zbavíš se toho ještě za solidní prachy, na dílech by si měl možná o trochu víc ale budeš to rozprodávat 5 let.
1. Vec: proc jsem do nej dal 130 tisic? 60 byl bezny servis, proste beru jen kvalitu. Zbytek? Podvozkove dily staly dost, vysokotlake cerpadlo a kladky atp. Pres 30 tisic. Hadice a veci kolem turba 5 tisic. Turbo, lozisko na kardanu 2000, bla bla bla... Proste jsem clovek, ktery dava autu 100procentni peci, vsechna elektronika je bosch, podvozek monroe a tak dale. Beru to tak, ze nove stalo 2miliony a vyzaduje urcitou financni naklonnost ale co je moc.to.je moc
2.vec: automat: pri nesetrnem zachazeni obcas cukne pri razeni a kdyz si sam podradi z kopce, jaksi na setrilka a pak se slapne na plyn, tak pri zarazeni kopne. Ale uz to dela 150 tisic km. Ja s tim jezdim trasy praha - Berlín, praha-amsterdam, rotterdam, lipsko a tak, takze je mi to jedno. Plny plyn ale bez problemu zvlada. Jenom je to proste neprodejne.[/i]
Vysokotlakým čerpadlem myslíš čerpadlo Common Railu?
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
nuhla píše:Nechalo mě 2x Jednou naštěstí 20km od baráku (vysokotlaké čerpadlo) a jednou 200km od berlína (prošoupaná hadice od turba).
Aha, tak to je jiná co to nabídnout do áček ? nebo když to nevadilo Tobě, že to občas kopne, někomu jinému by taky nemuselo, holt když auto bude pod cenou, tak si to opraví nebo zkousne