Super a jeste jedna asi blba otazka...pri te vymene se musi davat novy cidlo vzdy? V renocaru jsem poptal kotouče a desky a odepsali mi ceny a bylo tam jeste to cidlo.
záleží na tom jestli je to čidlo poškozený. Jestli se ti nerozsvítila signalizace ojetých destiček, tak bude zdravý a jenom ho vyndáš a dáš do nový desky.
jj tak jestli nemáš někoho v Kelly, Meteoru atd. tak ti nic jinýho nezbývá, než to koupit přímo u BMW. Já jsem koukal na ATEčka vychází to bez slevy o pár stovek levněji.
Jsem si nevšim, že ty ceny z Renocaru jsou bez DPH. Tak ti posílám i jiný ceny.
BO 1987473002 Výstražný kontakt opotřebení obložení BOSCH 382,36 Kč 2ks 764,72 Kč
AT 607167 Sada brzdových destiček ATE 3 590,07 Kč
AT 430173 P/L brzdový kotouč ATE 3 176,25 Kč 2ks 6 352,50 Kč
pro Mawis: hele to jsou fakt super ceny. Jestli od něj bereš a seš spokojenej tak začnu taky. Mám 545i a minulý rok jsme sháněli přední brzdy a nejlevnější jsme sehnali Zimmerman na ebay.de za 6700,-. Tak dík
Bral jsem brzdy přední, zadní, komplet desky (ate ceramic), čidla a pár nějakých dalších blbostí a spokojenost. Ceny má fakt skvělý...
Já rozhodně nejsem první. Tady máš rovnou odkaz:
Vsak ja taky pak koupim od klubaka. Jen me.zajimala cena v renocaru
koupim Zimmermany vrtaný akorat nevim tu nejlepší kombinaci s deskama...jestli textar nebo ferodo?
Marty83 píše:Vsak ja taky pak koupim od klubaka. Jen me.zajimala cena v renocaru koupim Zimmermany vrtaný akorat nevim tu nejlepší kombinaci s deskama...jestli textar nebo ferodo?