Vím že se to tu píše, ale někdo říká do E61 rv 6/07 po faceliftu (LED světla) bixenon D1S a někdo zas D2S. Mám v tom guláš. Zde je pro případ VIN: WBAPY71040CU11282.
Díky, právě me napadlo se kouknout na štítek na světlech, abych nemusel v dešti rozebírat a je tam opravdu D1S. Teď musím najit originální značku a typ a koupim. Díky
Osram, philips - nic jineho bych tam nedal pokud te netlaci finance. Rozhodne ne zadnou cinu. Jsou tady na klubu lide kteri se zabyvaji prodejem kvalitnich znackovych vybojek. Porid rovnou obe dve.
souhlasím s Matizem - rovnou obě a vždy a nikdy levný číny. V noci se to opravdu vyplatí vidět
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Vyndal jsem tu špatnou A to OSRAM xenarc, koupil jsem zatim jen jednu na zkoušku, co kdyby svítila stejně na jednicku jako ta druhá - uplně bíle. Ale hle ona svítí lehce o žluta, není to téměř patrné, srovná se to do běla, nebo mám koupit jiné obě žárovky? Chci jak svítí nové auta úplně luxusní bílé světlo.
Skrátka je to alchymie, dřív jsi šel do krámu a koupil jsi vždy to samé, teď v tom mám takovej bordel... Číny nedoporučuji i já, v předchozím voze byly paraboly k .......moc se to audi nepovedlo, tak jsem to dovršil číňanama : vůbec nic jsem neviděl, ale za 150 dva kusy? No nekup to...
Jiste me clen E30storm zase bude buzerovat, ale je mi to uplne jedno! U xenon vybojek jsou nejlepsi 4300k osram, philips. S touhle teplotou se nemusis bat, ze by jsi nevidel dobre za deste ci snehu. Jak je to nad 4700k, tak v desti radeji nikam nejezdi (jestli auto nemas dobre pojisteny).
Značkové snad ani jiné nekoupíš, ale spíš které máte odzkoušené že svítí opravdu - musím zdůraznit opravdu bíle orginál OSRAM (mají i největší svítivist)
ano, myslím si, originál je opravdu jen 4300k a tuším Phillips. Já mám teď v autě 5000k a vidím fakt dobře, jestli si pamatuji, tak mám Osram.
Všude se doporučuje vyměnit vždy obě výbojky. Problém je v tom, že mají omezenou životnost, takže se může klidně stát, že pokud by jsi je měl v autě dlouho bude mít nová jinou barvu. Nehledě na to že i bar. teplota je přibližná, takže mohou být dvě série výbojek, které mohou svítit trochu jinak.
Ale dávat více než 5000, to už bych se bál. To světlo je jiné a v noci je opravdu hovno vidět. Jel jsem jednou s magorem, který měl 6000 a přišlo mi, že jedeme naslepo. To samé jsou klasické halogeny, které mají baňky zbarvené do modra, aby mělí bílé světlo.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Já tedy vyměnil en jednu, proto že ta jedna byla podle stavu a světla úplně nová koupil jsem osram xenarc a ze začátku svítila trošku jinak, ale už se nerozpoznatelně srovnaly, ale to jsem měl spíše štěstí.
Narazil jsem na jedny d1s philips 6000K a prijdou mi nejake moc levne za 860,-Kc, co jsem se tak dival prislo mi ze cim vetsi cislo u xenonu,tim vetsi cena, proto mi prijdou levne a nebo se mi to jen zda?? Treba to nebudou original.
přijde mi to docela divné. Osobně bych podobným věcem moc nevěřil. Jednou jsem koupil levné xenony a po první jízdě v noci jsem koupil originál. Na světlech není podle mne třeba šetřit, ale je to každého věc
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex