Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e39 525d občas se vybije baterie?!

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Jamesido

#1 Příspěvek od Jamesido »

Zdravim,

mám takový problém, jednou cca za 4 měsíce, přijdu k autu a nejde nastartovat, problém je v tom, že se vybije baterka. Stalo se mi to teď dvakrát za sebou v rozpětí těch cca 4 měsíců.

Vůbec nevím čím to může být, světýlka v interiéru se samý automaticky vypínají, světla rozsvícená nebyla, rádio taky nejde, když tam není klíček. Tak fakt nevim. Jediné co je pravidlem když se to stane, je, že ho má předtím přítelkyně, pak do toho sednu já a nejede to, vybito :D možná prokletí, ale pokud má někdo rozumnější řešení budu rád. Díky :)
Angelos

#2 Příspěvek od Angelos »

U E39 za to většinou může ježek topení, kterej reguluje otáčky ventilátoru v autě. Jde ti plynule nastavovat otáčky na klimapanelu? Neslyšíš ventilátor někdy když jdeš okolo auta?

Popřípadě, jak je stará baterka?

Ideálně proměřit odběr, po tom co auto usne, cca 20 minut.
Jamesido

#3 Příspěvek od Jamesido »

díky za odpověď.

Mam digi klima, jestli to myslíš tak, takže vše je ok...

Auto mi stojí před barákem, takže to neslyším...

Ale jak řikam, stane se to jednou za x...
tradgidek

#4 Příspěvek od tradgidek »

ja 530d stejny problém. před 3 mesici jednou baterka ko. jen poopraveni kabelaze v patych vratech dobití a oki. ted během tydne uz 2x ko. tak ze to asi poslu k elektrikarovi bo me z toho mrdne. jinak baterka zanovni. mam automat chycenej a v posledních dvouch týdnech pada stále hodne nouzaku na automatu. nemuze to mit nejakou spojitost s vybijenim??
převodovku mam v planu menit v brzke době.
Odpovědět