Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW e39 parkovací kamera
-
-
-
tam se dá připojit jen ta kamera nebo jenom dvb tv, cinch jsou video IN a video AUT,další dva jsou na zvuk, musel by si sehnat kabel s original koncovkama který se napojuje mezi tv modul, ten má dva video vstupy a hlavně dokáže sepnout obraz při zařazení zpátečky(přivedení kostry na pin č17 video modulu) momentálně není dostupný nikde,kromně ebay.
-
Takže potřebuji redukci na ten videomodul a zvlášť ještě další redukci, čím ji rozdvojím?
Nemohl by mi někdo poradit,kdo to instaloval, co na to teda použil? Nebo kde seženu ty origo koncovky?
No sepnutí řešíš přece zapojením na žárovku zpátečky, která Ti sepne a přednostně dá signál videomodulu. Nebo je to jinak?
Nemohl by mi někdo poradit,kdo to instaloval, co na to teda použil? Nebo kde seženu ty origo koncovky?
No sepnutí řešíš přece zapojením na žárovku zpátečky, která Ti sepne a přednostně dá signál videomodulu. Nebo je to jinak?
Tady je schéma http://leteckaposta.cz/378609327
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
takhle to mám já,jedu přes opěrky hlavy,na telku seru s mladym si pouštíme radši driftovačku,nebo pohádky.poslední obrazek je napinovaní vstupů,druhej je propojení s opěrkama.obě opěrky mají dvd a usb můžu si tak vybrat na co budu čučet,(nemusim čumnět na šreka,pustim si druhou opěrku) ještě k tý kameře:kameru samozřejmně pustíš když kní přivedeš proud od zpatečkového světla.ale jak pustíš videomodul?musel by si pokaždý přepnout na TV naladit AV pak teprve koukat kam couváš! a jenom když budeš stát,jakmile zahlásí čidlo pohyb,budeš koukat do modrý obrazovky!tohle řeší jen přivedení kostry na pin17 toho konektoru,pokud tam pustíš mínus tak se zapne video modul,okamžitě naběhne ve předu obraz bez lazení a jinejch pí..,řeší se to relátkem které bude spínat kostru.mnoho zdaru přeju..
- Přílohy
-
- AV vstup + operky (e39) (12).JPG (107 KiB) Zobrazeno 725 x
-
- AV vstup + operky (e39) (3).JPG (123.02 KiB) Zobrazeno 725 x
-
- AV vstup + operky (e39) (6).JPG (113.47 KiB) Zobrazeno 725 x
Před nedávnem jsem měl problém s PDC, tak jsem si koupil v Číně couvací kameru a v Německu videosvazek. Mám Tv 4:3. Kameru jsem zapojil.Funguje Ok. Chci se zeptat, jak jste vyřešili kontrolu osvětlení spz. Kamera má LED.Počítač hlásí chybu osvětlení SPZ. Kontrolu osvětlení nechci vypínat (nebo jde vypnout pouze kontrola spz). Jak velký odpor použít a kam ho umístit abych nevyhořel. Díky za vaše nápady. BMW 528i 4/2000