Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Poruchy na e39

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
KubaKubikula

#1 Příspěvek od KubaKubikula »

Dobrý den, chtěl bych vás požádat o pár rad k poruchám, které se vyskytly na autě. Mam e39, rok vyroby 2003, najeto 270 000km.

1. U automatické převodovky dojde při přeřazení z P na R a z N na D k neprijemnemu škubnutí. To samé se děje při rozjezdu z 1 na 2, potom už to řadilo normálně, no a při vypnuti motoru mi to napsalo hlášku transport...a dále nevím displej už není moc čitelný. To se mi stalo dnes cestou z práce. No a předtím než jsem odjel auto hlasilo chybu Pin enting nebo něco podobného opravdu je to nečitelné a v návodu k autu jsem nenašel co by to mohlo být.

2. Před měsícem mi začal za jízdy zapínat a vypínat displej navigace, kde se zobrazuje i spotřeba, stanice radia atd. Baterii jsem měnil po Vánocích za novou, tak nevím jestli mi dali v servisu slabou.

3. Po zimě mi po ranní a někdy i odpolední cestě do práce zněl po vypnutí motoru z auta zvuk jako bych tam měl motor ze stíhačky, nevím možná odešel pro změnu ventilátor v motoru.

Prosím napište mi co všechno mohlo v autě odejít, sam toho o autech moc nevim. Díky
xdreamerx

#2 Příspěvek od xdreamerx »

Tu 3 bych videl na webasto, chvili to fouka jeste po vypnutem motoru.
Takze to by melo byt OK. Slyset by to melo byt u leveho(ridicova) predniho kola
euromen
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od euromen »

jen prosím tě doplň ještě co to je za motor :-)
KubaKubikula

#4 Příspěvek od KubaKubikula »

Ahoj, díky za odpovědi. Ano zdá se, že ten zvuk bývá více slyšet na levé straně auta. Motor je třílitrový diesel, 142 kW.
rassty

#5 Příspěvek od rassty »

na levé strane je webasto do při dojetí trochu píská ale jen chvilku a tiše. jestli hodně tak asi nějakej problém s webastem...
Odpovědět