Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znate nekdo tuhle e60 545i???
Jo, prodává se už opravdu dlouho, byla na netu už když jsem sháněl kombíka pro sebe loni v létě. Pořád si říkám, jak se může 545 za tuto cenu prodávat tak dlouho. Nevím, jak tenhle konkrétní kus, ale já jsem s 545 max. spokojený. Kdybych nepotřeboval kombi, tak bych určitě koupil sedmu, nebo možná i šestku.
TANN3R píše:Kdyz jsem schanel 545i, chtel sem se na ni podivat, ale odradila me ta folie. To je VELKA vada tohohle auta. Je prakticky nemozne, aby pod tim byl hezky lak - minimalne bude zniceny od orezavani.. Skoda takhle ztuzit hezky auto, myslim ze proto se prodava uz min. 3/4 roku.
Diky za odezvu. Jak na tom je auto technicky, jak na tebe pusobilo?
-
- Kontaktovat uživatele:
se zblázněte z těch folií
ne, že bych toho byl zastánce, ale znám pár lidí, co má folii - flotily...a pokud to dělá někdo, kdo má v hlavě mozek a ne nasráno, tak to nemusí být průser, jak se tady píše...každopádně chlapec v inzerátu tvrdí, jak je pod folii v poho lak - chtěj fotky, pokud to nedělal kvůli bouračce, určitě bude mít a jestli ne, tak je blbej:)
není to auto za pár kaček, tak vem někoho, kdo tomu rozumí, diagnostiku a hurá na výlet - málokdy se z fora dozvíš stav konkrétního auta...

není to auto za pár kaček, tak vem někoho, kdo tomu rozumí, diagnostiku a hurá na výlet - málokdy se z fora dozvíš stav konkrétního auta...
průser folie je že nikdy nevíš co je pod ní, je to prostě zajíc v pytli, pokud majitel nedodá fotky z foliovaní,
ale z vlastní zkušenosti - auto v bílé folii, snížený na kurvu,podsvícenej znak, velký černý kola = velkej průser, takovým lidem záleží jen jak to auto vypadá a pokud jim člověk řekne tam je třeba udělat to, tam to, tam to, tak řeknou že to dělat nechcou,
muže to byt samozřejmě vyjímka, ale pravděpodobnost že to bude mrdka je dost velka.
ale z vlastní zkušenosti - auto v bílé folii, snížený na kurvu,podsvícenej znak, velký černý kola = velkej průser, takovým lidem záleží jen jak to auto vypadá a pokud jim člověk řekne tam je třeba udělat to, tam to, tam to, tak řeknou že to dělat nechcou,
muže to byt samozřejmě vyjímka, ale pravděpodobnost že to bude mrdka je dost velka.
-
- Člen Klubu
Mrdka sem, mrdka tam.. No řekl bych, že to mohl relativně levně koupit ve stříbrné nebo ocelové šedé (celkem tuctovka) a (s)prostě si ji "vystajlovat"
Teď letí bílá tak to obalil no. Píše co jsem si myslel - "Původní barva je stříbrno - šedá metalíza." a taky "Lak pod foliemi nepoškozený. Bez koroze!".
Černou nebo pěknou modrou metlu nebude nikdo přebalovat.
Ale fotky by se hodily..
Přitom vyleštěná E60 Mpaket(!) ve stříbřité aluminiové vypadá též úplně parádně. Ale kdyby tě nezaujala vzhledem a cenou tak se to tady nezakládá. Spíš bych se řídil podle toho co je tam za snížený podvozek, pokud nějaký lowcost FK/JOM tak je jasný, že tomu moc nechtěl dát a s péčí nepřeháněl.
"Na vozidle dále sporotvní koncový díl výfuku od značky RPI, dále sportovní - tuhostně stavitelný podvozek BILSTEIN (uvnitř vozu tlačítko na regulaci tuhosti) Podvozek má už něco za sebou, ale funguje jak má." Je v tom dost peněz..
"Litá 19ti palcová kola v černé matné barvě." - to je trochu hnus a zbytečná zátěž na podvozek. Odlehčil bych možná na 18"

Teď letí bílá tak to obalil no. Píše co jsem si myslel - "Původní barva je stříbrno - šedá metalíza." a taky "Lak pod foliemi nepoškozený. Bez koroze!".
Černou nebo pěknou modrou metlu nebude nikdo přebalovat.
Ale fotky by se hodily..
Přitom vyleštěná E60 Mpaket(!) ve stříbřité aluminiové vypadá též úplně parádně. Ale kdyby tě nezaujala vzhledem a cenou tak se to tady nezakládá. Spíš bych se řídil podle toho co je tam za snížený podvozek, pokud nějaký lowcost FK/JOM tak je jasný, že tomu moc nechtěl dát a s péčí nepřeháněl.
"Na vozidle dále sporotvní koncový díl výfuku od značky RPI, dále sportovní - tuhostně stavitelný podvozek BILSTEIN (uvnitř vozu tlačítko na regulaci tuhosti) Podvozek má už něco za sebou, ale funguje jak má." Je v tom dost peněz..
"Litá 19ti palcová kola v černé matné barvě." - to je trochu hnus a zbytečná zátěž na podvozek. Odlehčil bych možná na 18"
Totic píše:pěknou modrou metlu nebude nikdo přebalovat
i to už jsem viděl

btw. na mě ta 545i z fotek působů stejně jak JaraXe ... dost bych se obával, co je schované pod folií a v jakém stavu je to technicky
V8 power
BMW 650i LCI Spacegrau
Top down
BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine
BMW R1150R Atlantablau

Top down

Calming machine

"udělat z toho pěkné auto"....??? to je dost subjektivní... pro někoho to už pěkné auto je. Když už si to bude někdo kupovat tak to buď koupí tak jak to je, protože mu to připadá OK, nebo si vybere jiný v origo stavu. Mně osobně se třeba to auto líbí a rozhodně bych raději bílou folii než nějakou stříbrnou metalízu. Sám jsem o folii přemýšlel, jenže nikdo by to pak nekoupil, kdybych to prodával a připadalo mi trošku nemístný plácnout folii na individual barvu. Ale mít nějakou vobyč modrou metlu tak do toho asi jdu. Škoda tý černý střechy jinak to vypadá super. Nevýhoda bílý folie je, že na ní vyniknou ty spáry mezi jednotlivými díly.. Co se týče vejfuku ten mi připadá v pohodě, pokud je dobře udělanej tak je to plus.
To, že si majitel pohrál s vizáží auta neříká vůbec nic o tom jak to servisoval! Spíš bych čekal, že to byl mazel, o kterého bylo dobře postaráno.
To, že si majitel pohrál s vizáží auta neříká vůbec nic o tom jak to servisoval! Spíš bych čekal, že to byl mazel, o kterého bylo dobře postaráno.
Nechápu, jak někdo dokáže udělat z hezkýho auto takovej kýbl...jestli to udělal nynejší majitel nebo ho už takhle koupil je asi jedno...já bych si tohle nikdy nekoupil,ale dokážu si představit,že nějakej 20ti letej klučina se pro podsvícenej znak bmw hodně nadchne
To už je zas věc vkusu...nebo jsem možná už moc starej...

Taky mi docela vaděj tyhle p_čovinky jako podsvícený znaky nebo ty projektory na podsvit dveří anebo známej má na kapotě znak jakoby s modrym "karbonem" a je to opravdu nepovedený. Je takovej vystouplej a nějak mu už od sluníčka žloutne
Prostě nejsou to žádný korejský auta nebo trojkový/čtyřkový Golfy,takže si tyhle blbosti nezasloužej... E6x ( a vlastně všechny BMW) musí vždycky vypadat decentně a mělo by budit dojem,že všechny provedený úpravy jsou už z výroby. Nebo aspoň v té kvalitě. A né takovej pojízdnej Ebay
Takhle to vidim já

Prostě nejsou to žádný korejský auta nebo trojkový/čtyřkový Golfy,takže si tyhle blbosti nezasloužej... E6x ( a vlastně všechny BMW) musí vždycky vypadat decentně a mělo by budit dojem,že všechny provedený úpravy jsou už z výroby. Nebo aspoň v té kvalitě. A né takovej pojízdnej Ebay

Takhle to vidim já

celkem to prožíváte koukam
Fakt nechápu jak někomu může vadit, že má někdo na svym vlastnim autě dveře podsvícený BMW logem
nechci rozjíždět flame, nechci nikoho urazit a nechci se do někoho navážet nebo strefovat, (a nechci opět oživovat nekonečné téma) ale.... pokud vám vadí nesériový úpravy auta tak to vám asi vadí i ostatní nesériový úpravy, že? Třeba zaplácnutí rezervy nesériovou nádrží, dodělání nesériových přepínátek do popelníků, dodělání nesériových víček nesériových nádrží, nesériové úpravy motoru atd.
Co je horší? Podsvícený logo nebo neautorizovaný zásah do motorové soustavy podle vás?
A co se týče té folie - to coupe nemá nic moc folii, je to obyč, ale některý folie vypadají líp než nějaká origo modrá barva. Ano, člověk hned pozná, že to asi není origo, ale zase je to jedinečné. Viděl jsem třeba nový CL v matný stříbrný nebo audiny v matný khaki a vypadá to podle mě celkem fajn

nechci rozjíždět flame, nechci nikoho urazit a nechci se do někoho navážet nebo strefovat, (a nechci opět oživovat nekonečné téma) ale.... pokud vám vadí nesériový úpravy auta tak to vám asi vadí i ostatní nesériový úpravy, že? Třeba zaplácnutí rezervy nesériovou nádrží, dodělání nesériových přepínátek do popelníků, dodělání nesériových víček nesériových nádrží, nesériové úpravy motoru atd.

A co se týče té folie - to coupe nemá nic moc folii, je to obyč, ale některý folie vypadají líp než nějaká origo modrá barva. Ano, člověk hned pozná, že to asi není origo, ale zase je to jedinečné. Viděl jsem třeba nový CL v matný stříbrný nebo audiny v matný khaki a vypadá to podle mě celkem fajn

Jako sorry, ale polepit světle modrou metlu šedým matem, je to nejhorší, co tomu autu můžeš udělat. A je jedno, jak je ta folie kvalitní. A matná khaki? Tomu už pak chybí jenom věž, dělo a vzhůru do války
U podsvícených log nejde o to, jestli je to origo nebo ne, ale o to, že je to cirkusácká kýčovina. Svítící logo do dveří si teď můžeš objednat i orgio z výroby a pořád to není pěkné, pořád je to kýč.
U podsvícených log nejde o to, jestli je to origo nebo ne, ale o to, že je to cirkusácká kýčovina. Svítící logo do dveří si teď můžeš objednat i orgio z výroby a pořád to není pěkné, pořád je to kýč.
V8 power
BMW 650i LCI Spacegrau
Top down
BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine
BMW R1150R Atlantablau

Top down

Calming machine