Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

repase

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
hungar

#1 Příspěvek od hungar »

ty tzv repase někde někým, tak jen tak pro informaci, ZF nedělá díly, aby si mohl někdo sám repasovat, dělají repasy převodovek a dílů sami, tj. z čeho asi myslíte, že někdo dělá ty repase, když výrobce nic z těch dílů nedodává?
michal236

#2 Příspěvek od michal236 »

to by mě právě přesně zajímalo také. řeším to tu ve 2 vláknech. Znam lidi co maji po repasu najeto i v klidu 100t km a jsou v cajku, takže něco na tom asi museji udělat.
Jinak ZF dělá prý jen svoje repase přímo v DE a sem to dovážejí.
ZF Pakra je má i skladem

https://www.youtube.com/watch?v=J7gLkYsI_As
Teddy

#3 Příspěvek od Teddy »

To svařování na věci, která se točí až 5 tis. ot./min. mě fakt dostalo.
O kvalitě svaru (posmrkání) už vůbec nemluvim. :D

Nebo jestli to měl bejt odstrašující příklad, tak to beru.
hungar

#4 Příspěvek od hungar »

je otázka, kdo a jak to repasuje a z jakých dílů, pakliže oficiální výrobce žádné díly na provádění repasí nedělá. takže někdo to skládá, třeba z vrakáčů, či používá díly, které tam nepatří? či si ty díly nechá vyrábět? je pak otázka kvality. a přiznám se, že neznám nikoho, kdo by měl repasi, a delší nájezd, takže to nemůžu říct a hodnotit, jen co jsem se ptal lidí ze ZF Pakra atd. a zas není úplně důvod jim nevěřit, jo jde jim o kšeft, ale pokud by lhali, tak si nepomůžou a spíše o kšefkty přijdou, než je získají
Odpovědět