Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Kódování E60
-
To právě asi ne. Ostřik světel se spouští po prvním použítí ostřiku okna a potom při každém dalším pátém na sklo. Pokud jezdím po městě s častými zastávkami a vypínáním motoru, tak to stříká prakticky při každém použití ostřiku okna. Nevím, jestli to nakódované zpoiždění třeba stříká až po třeba třetím ostříknutí okna nebo nějak jinak
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
v létě je to k ničemu, ale v zimě kdy sou sračky tak je to super, často se mi stane že jedu dalku a je hnusně, tak několirkat ostřiknu sklo aby se mi očistili světla a najednou to sviti zase dobře.
proto je vhodny si udělat přepínač léto zima, nicméně samostatny tlačítko ala mercedes by bylo asi lepší
proto je vhodny si udělat přepínač léto zima, nicméně samostatny tlačítko ala mercedes by bylo asi lepší
V chumelenici se na xenonech dokáže vytvořit krásná závěj, takže ostřik odpojovat úplně je pičovina. Akorát mně tady nikdo nevysvětlil tu funkci zpožděnýho ostřiku, aby to stříkalo třeba až při třetím ostřiku okna
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
suhlas. Aj ja som si myslel ze je to nanic ale teraz ked je vonku sneh a osolena sracka na ceste, tak to celkom pomaha. No to prve ostreknutie je tiez hlupost, uplny ideal by bolo to mat na samostatne tlacidlo, alebo aby reagovalo len na dlhsie pridrazanie packy ostreku.
Privital by som aj ostrek cuvacej kamerky... Novy VW Tiguan to uz ma
Privital by som aj ostrek cuvacej kamerky... Novy VW Tiguan to uz ma