a nebo jak se u těch super spolehlivých naft rádo stává, netěšným sáním nateklo olej do starteru, ted tu zrovna mám jednu 330D s přesně stejnou závadou, přijela na benzínku, zdechla a už neodjela, takže odtah, starter ani necvakl protože byl celej zasranej olejem, takže začni diag a kontrolou starteru, ten je poměrně dobře dostupnej a mužeš ho zapojit "naprudko"
no dal sem to do srvisu a tam mi tvrdili ze signal ze spojky de do starteru stava taky ale ze prej kdyz ho daji natvrdo tak ani neotoci bude to nejspis startrer
jiank parkrat se mi to už stalo dřív mže nechtel nstartovat ale parkrat stacilo vyndat klicek a spatky a vždycky chytl , ted uz ne
v pondělí budu vedet vic a dam sem vysledek snad to bude jen ten starter
JaraX píše:jsi daval novej nebo co? repas stojí kolem 1000kč
Za ty léta co vozím a servisuji tdi jsem ještě neměl nikdy vyložené vadný starter... u jednoho civka..Jinak stačí rozdělat..vyfoukat..pokud je do něj zatečený olej jako u BMW...tak vymít ..když tak nové uhlíky...promazat..a start je úplně někde jinde...E60 ..61 je stejný jako koncern..vše je většinou na jehlách ..nebo bronz futra..takže sranda..e39 už má jiný starter..poměrně velký a nevýkonný.