Postupně dochazí k uveřejněným změnám na webu potažmo fóru. Vytvořili se skupiny uživatelů, jak pro web tak pro fórum. Uživatelé se do skupin přiřazovali ručne a nemuzu vyloucit, ze se na nekoho zapomelo apod., proto Vás prosím:
1. Pokud jste zaplatili a nemáte přístup na web ani na fórum, případně do jedné z těchto "sekcí" tak sem napište své členské číslo a přezdívku uvedenou na foru
2. Pokud jste zaplatili a registrovali jste se v členské sekci tak se také prosím registrujte na webu/foru
3. Pokud jste zaplatili a pri registraci v clenske sekci jste uvedli jinou prezdivku nez pod kterou se prihlasujete na web/forum, pak napište své členské číslo a přezdívku uvedenou na foru
Setkávám se s hláškou "Promiňte, ale jen uživatelé se zvláštním oprávněním mohou číst témata v tomto fóru" ... ID 62, přezdívka na foru i v členský Misa ... Díky
Vypadá to tak, že skautik spustil členskou sekci a odjel na hory.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Čau, nemám přístup všude. Mám zaplaceno. Na foru jsem jako dave. V klubu mám přezdívku daven a číslo 00109, nevím jak se ohlásit abych měl přístup všude.
Dík za vyřízení.
daven
dave píše:Čau, nemám přístup všude. Mám zaplaceno. Na foru jsem jako dave. V klubu mám přezdívku daven a číslo 00109, nevím jak se ohlásit abych měl přístup všude. Dík za vyřízení. daven
na forum se prihlasujes zvlast nez do clenske sekce, clenska sekce je jen seznam clenu klubu, s forem a strankami nema mnoho spolecneho. pokud na foru pouzivas jinou prezdivku tak ji pouzivej dal
dave píše:Čau, nemám přístup všude. Mám zaplaceno. Na foru jsem jako dave. V klubu mám přezdívku daven a číslo 00109, nevím jak se ohlásit abych měl přístup všude. Dík za vyřízení. daven
Melo by ti to uz fungovat .. problem trva? Nick dave je aktualne soucasti skupiny platicu.
Neviem ci sa to sem hodi ale ja by som aj zaplatil ten poplatok len mi povedzte ako to mam urobit zo slovenska tak aby poplatok za prevod nebol vyssi ako samotny poplatok