Dorazil jsem domů z práce a protože mi přišlo že mi trošku plave víko kufru motoru tak jsem ho otevřel a zavřel. Otevřel kufr vzadu a zavřel.A chci zamknout ale DO nereaguje....zamknulo se az na nekolikaty pokus. No ale uz to neslo odemknout ani druhym DO. Tak jsem otevrel klicem a jdu ke kufru a otevrel ho. No a zacalo houkat auto...A ted vzdy kdyz auto otevru klicem a nez strcim DO do sachty tak auto houka... Co s tim?Napadla me klasika s jednotkou v patych dverich?Ta je uprostred 5-tych dveri? Je fakt ze jsem nez jsem jel domu mel dele otevreny kufr a zrovna dost prselo
kdyz otevru dvere kufru po dojeti na misto a uz alarm nehouka...
prijde mi ze sedaky se nenastavi do prizpusobene polohy
a kdyz se mi to stalo tak se mi vyresetovali i nektere nastaveni v CCC - jazyk,postranni okno kde mam zobrazeni computeru,lock po rozjezdu atd
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
reset auta,neodemknu DO,houka alarm
-
utopena diversity antena - v pripade ze mas aj horsi prijem radia
pravdepodobne si mal DWA nakodovane tak, ze klucom ne ne de/aktivujes, avsak dialkovym ano, cize ostalo aktivne, klucom ho nevypnes a teda pokial sa CAS nespoji s klucom, tak to berie ako aktivny panic.
cez diag nastavit aktivovanie DWA aj cez kluc, nech to vies aspon vypnut ako prve by som povedal
pravdepodobne si mal DWA nakodovane tak, ze klucom ne ne de/aktivujes, avsak dialkovym ano, cize ostalo aktivne, klucom ho nevypnes a teda pokial sa CAS nespoji s klucom, tak to berie ako aktivny panic.
cez diag nastavit aktivovanie DWA aj cez kluc, nech to vies aspon vypnut ako prve by som povedal

to sedi...prijem radia je dlouhodobe horsi.
zkusim se kouknout diag mam od ice.blada akorat jsem to jeste nikdy nedelal...kdyz tak to nekomu hodim kdo to umi:)
a tohle jsem nasel na YT...tak to jeste zkontroluju jestli to neni vytopeny?
https://www.youtube.com/watch?v=j9jX2cA-NWw
zkusim se kouknout diag mam od ice.blada akorat jsem to jeste nikdy nedelal...kdyz tak to nekomu hodim kdo to umi:)
a tohle jsem nasel na YT...tak to jeste zkontroluju jestli to neni vytopeny?
https://www.youtube.com/watch?v=j9jX2cA-NWw