Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

reset auta,neodemknu DO,houka alarm

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
rhinos

#1 Příspěvek od rhinos »

Dorazil jsem domů z práce a protože mi přišlo že mi trošku plave víko kufru motoru tak jsem ho otevřel a zavřel. Otevřel kufr vzadu a zavřel.A chci zamknout ale DO nereaguje....zamknulo se az na nekolikaty pokus. No ale uz to neslo odemknout ani druhym DO. Tak jsem otevrel klicem a jdu ke kufru a otevrel ho. No a zacalo houkat auto...A ted vzdy kdyz auto otevru klicem a nez strcim DO do sachty tak auto houka... Co s tim?Napadla me klasika s jednotkou v patych dverich?Ta je uprostred 5-tych dveri? Je fakt ze jsem nez jsem jel domu mel dele otevreny kufr a zrovna dost prselo

kdyz otevru dvere kufru po dojeti na misto a uz alarm nehouka...
prijde mi ze sedaky se nenastavi do prizpusobene polohy
a kdyz se mi to stalo tak se mi vyresetovali i nektere nastaveni v CCC - jazyk,postranni okno kde mam zobrazeni computeru,lock po rozjezdu atd
Darkstar96

#2 Příspěvek od Darkstar96 »

prvně by možná bylo potřeba napsat typ auta :roll:
rhinos

#3 Příspěvek od rhinos »

e61 535d 12/2005
jararak

#4 Příspěvek od jararak »

utopena diversity antena - v pripade ze mas aj horsi prijem radia

pravdepodobne si mal DWA nakodovane tak, ze klucom ne ne de/aktivujes, avsak dialkovym ano, cize ostalo aktivne, klucom ho nevypnes a teda pokial sa CAS nespoji s klucom, tak to berie ako aktivny panic.

cez diag nastavit aktivovanie DWA aj cez kluc, nech to vies aspon vypnut ako prve by som povedal ;)
rhinos

#5 Příspěvek od rhinos »

to sedi...prijem radia je dlouhodobe horsi.
zkusim se kouknout diag mam od ice.blada akorat jsem to jeste nikdy nedelal...kdyz tak to nekomu hodim kdo to umi:)

a tohle jsem nasel na YT...tak to jeste zkontroluju jestli to neni vytopeny?

https://www.youtube.com/watch?v=j9jX2cA-NWw
Odpovědět