Dokonceno
nakoniec nemam ziadne uzitocne foto, ale navod
http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=553388 je celkom presny aj pre e92.
Pre buduce generacie, len sem zaznamenam najdolezie poznatky (vznikle zrejme z vacsej casti mojou blbostou

):
0) "Ski bag cover" [2] v mojom pripade rovno obsahoval aj 2x"Cover" [3]. V BMW to nejak nevedeli povedat dopredu... "Torx bolt" [4] stali cca. 100Kc jedna, bolo ich treba 4 - celkom maso teda...
1) Na rozobratie sedacky treba bity T50 (drzi operadla pripevnene ku karoserii) a T40 (drzi z boku opierku na ruky). Po odsrobovani 2xT50 staci len kyvat velkym operadlom, a zaroven tlacit male dolava a velke doprava (=od seba).
2) Po odsrobovani T40 sa da opierka na ruky vybrat najlepsie tak, ze sa zlozi do horizontalnej polohy a lava strana (pri pohlade z predu) sa vyosi dospodu.
3) Povodny plastovy kryt ide dat dole dobre pomocou plastovych pacidiel, dokonca aj bez poskodenia (ale ten kryt je aj tak asi nepredajny, takze to je jedno

).
4) Hruby otvor sme vyrezali uhlovou bruskou, ale to bol teda dost mazec na moj vkus. Na dokoncenie detailov a zatupenie hran som teda radsej pouzil dremelku - slo to s nou uplne v pohode. Myslim ze o nic pomalsie ako bruskou (je to cca 2mm plech), ale hlavne bez strachu o nadmerne poskodenie.
5) Pozor na okraj otvoru vpravo - je tam uchytenie calunenia, tak je dobre si ho neodrezat
6) Najvacsi problem bol asi s fitovanim spodnej hrany (nechcel som toho odrezat zbytocne vela, aby to nezacalo v otvore "plavat"

). Ale tak to vyzera ze staci nechat tak 3-4 mm nad otvorom na sroby... Druhy problem bol okraj zadneho kusu. Z vnutornej strany je tam tusim 5 "pacek", na ktore som dodatocne vyrezal do plechu mensie drazky - aby to spolu do seba zapadlo.
Celkovo by to v garazi mohlo trvat tak do 2-3 hodin cistej prace (lame ako ja v byte 4-5

)...