Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Vymena vyfuku
-
Cau lidi,
tak me asi po pul roce zacina dochazet trpelivost s drncenim vejfuku. Zjistil jsem,ze mi hlavne za studena drnci vnitrek zadniho dilu vejfuku. Chci to resit,ale nejdriv bych rad slysel Vase nazory. Budto koupim origos drahej cca kolem 12 tisic,nebo je moznost napriklad Bosal za 2000 Kc. Taky jsem si rikal,jestli by nestacilo ten stavajici rozpulit a vyvarit to co tam drnci. Zase si rikam,ze to je risk, protoze ten svar zacne hnit a pak to za 2 roky budu menit beztak cely. Ani nevim kam to tady v Praze dat,jeste jsem s tim v servisu nebyl. Je to E90, rv.2005, 320i, sedan,110kW. Diky za vase napady a doporuceni.
tak me asi po pul roce zacina dochazet trpelivost s drncenim vejfuku. Zjistil jsem,ze mi hlavne za studena drnci vnitrek zadniho dilu vejfuku. Chci to resit,ale nejdriv bych rad slysel Vase nazory. Budto koupim origos drahej cca kolem 12 tisic,nebo je moznost napriklad Bosal za 2000 Kc. Taky jsem si rikal,jestli by nestacilo ten stavajici rozpulit a vyvarit to co tam drnci. Zase si rikam,ze to je risk, protoze ten svar zacne hnit a pak to za 2 roky budu menit beztak cely. Ani nevim kam to tady v Praze dat,jeste jsem s tim v servisu nebyl. Je to E90, rv.2005, 320i, sedan,110kW. Diky za vase napady a doporuceni.
-
- Kontaktovat uživatele:
Bosal se kvalitou hodně zkazil . Někdo bude možná říkat , že víc už to nejde
Vydrží max 4 roky .Možná nebude špatné sehnat originál v pěkném stavu z vrakáče nebo lepší značku druhovýroby. Já osobně si myslím ,že když výfuk rozpůlíš a uděláš to přesně tak jako to bylo originál ,že to fungovat bude .navíc si tam můžeš dát cca 2 - 3mm plech a vydrží to určitě déle jak replika. Nicméně bude tam vypálená ta vata a pravděpodobně bude problém to k něčemu přivařit protože to bude všechno vypálený. Něco víc něco míň...
Radši bych ,ale sháněl jetý originál .

Radši bych ,ale sháněl jetý originál .

-
a taky má prej hrozný plechový zvuk.prostě jde slyšet,že je to tenké jako papír.BMWALPINE píše:Bosal bych nedoporučoval kvalita nic moc:(
sehnat nejlépe EBERSPÄCHER.taky to teď řeším.
milión eshopů a všude jen bosal nebo ještě větší průser walker.
pokud neseženu něco jetého v zajímavém stavu se znakem BMW,raději než dát za bosal 5500,přidám dva tisíce a půjdu si pro originál.
-