Ahoj klubácí. Mám na Vás velkou prosbu. Bohužel mi již déle zlobí motor u e36tky, a nemůžu za boha přijít, čím to může být. Měnilo se tam spousta čidel všeho, ale problém nemizí. Jde o to, že na volnoběh se blbě chovají otáčky, klesají, houpají, zvyšují ... Dělali jsme i komplet novou elektroniku auta, což se potom trochu zlepšilo, ale stejně nic. Nakonec jsem dostal typ, že by to mohla být špatná ŘJ. Což je dost možné.
Tímto bych chtěl poprosit někoho z Prahy, a blízkého okolí, jestli by nebyl tak ochoten, a nemohl se se mnou sejít a na chvilku jenom ŘJ přehodit. Jelikož je to rok 91, tak není potřeba žádného zásahu do ŘJ.
Jde mi jenom o to vyzkoušet, zda je to ona nebo ne. Pak by se řešilo dál.
Dotyčnému bych byl velice zavázán.
číslo rj: 0261200405
Díky moc!
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
RJ na motor m50b25 91
Na tu to bylo napojeno mnohokrát. Bohužel To nevypsalo to, co jsme chtěli. Psal jsem i např. Fxovi, jestli netuší co s tím, sám nevěděl, protože tohle je na prd, hledání chyb je vždy těžké ... kord u tohodleTeggyM3 píše:a co řekla diagnostika, v dnešní době si myslím že se dá sehnat i někoho kdo s diagnozou umí (zvlášt v praze) a zjistí chybu, než skoušet a měnit půl auta