Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Dotaz na servis

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Tomasurb

#1 Příspěvek od Tomasurb »

Zdravím Klubáky. Chtěl bych se zeptat jestli by někdo nemohl doporučit servis nebo mechanik z MS kraje okolo Ostrava ,Frýdek, Havířov.

Děkuji
mike-ee
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od mike-ee »

Co potřebuješ udělat? Teoreticky bych mohl získat kontakt na nějaké klučiny kolem ostravy. Specializace na BMW, založil to dle doslechu nějaký bývaly mechanik cartecu a prej teda dost dobrý. Osobně ještě nemám zkušenost.

Pak bych měl kontakt na jednoho soukromníka, kterej je teda TOP, sice se specializuje na koncern, ale zvládne všechno a je to machr na převodovky. O tom že je hodně dobrý je i fakt, že dostat k němu auto je dost náročné a mnohdy ho tam musíš postavit třeba v pondělí a až zavolá tak je prostě hotovo, není schopen předem určit, kdy přesně to bude. Může si prakticky zákazníky vybírat.
mi00wa

#3 Příspěvek od mi00wa »

Ten stou převodovkou, můžeš dát kontakt. Mám automatickou převodovku.
Tomasurb

#4 Příspěvek od Tomasurb »

Díky za odpověď . Ono toho je více od toho ,že mi skáče turbína do nouzáku v inpa to píše vysoký tlak takže asi lopatky nebo ovládání a nebo taky snímač tlaku. pak vibrace furt a dokola a bohužel nemám na to čas takže prostě chci to hodit do servisu kde mě neoškubou a hlavně udělají dobře a kvalitně svou práci :) na všem se jde domluvit :) Jinak koukám,že jsme skoro sousede :)
Odpovědět