Ahoj , mám takový menší dotaz. Mám BMW E46, můj dotaz se týká oři vytočení kol, např. když vyjíždím z parkoviště, tak při plném rejdu, slyším jak se od podvozku ozývá takový prasknutí, je to docela dost slyšitelné. Dělá tohle hřeben nebo něco jiného?
Na tomto videu je řízení, kde je už docela velká vůle, já jí mám taky, ale ne takovou jako na videu, tak bych chtěl vědět jestli to prasknutí nejde od řízení.
Dá se to zjistit lehce, zdvíhni přední kolo a buď sám s ním zatoč zleva doprava nebo někdo druhý ať Ti s tím zatočí a koukej jak se chová pružina, musí se plynule točit se změnou rejdu. Pokud je ložisko kaput, tak se nebude plynule otáčet, ale poskakovat...
Na pruzinu na tlumici neuvidim, protoze mam obuty plechace a neni videt, bude stacit kdyz si nekdo sedne za volant a bude tocit na oba smery a ja poslouchat?
Omrkni to vizuelně, takový dramatický scénář - může to dopadnout tak, že pokud již pružina není prasklá, tak může prasknout za jízdy a vlítne Ti přímo do gumy jako do másla a Ty se nedej bože někde vymázneš... ZKONTROLOVAT