Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Bmw e90 m sport

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Fabian82

#1 Příspěvek od Fabian82 »

Zdravim,chtel jsem se zeptat? Denne se mi ukazuje zluta kontrolka motoru a auto se mi prepne do limp mode(rosviti se a zase se zhasne a to se opakuje i treba 10 krat do kola)pred tum nez se mi objevi tak se mi objevi kontrolka tempomat fault a hned po tim kontrolka.Myslel jsem si ,ze to je škrtící klapka tak jsem ji vymenil,ale po trech tydnech opet zase zluta kontrolka.Nedavno mi poradil kamarad at zkusim vymenit pedal na plyn,protoze je vlastne spojenej se škrtící klapkou a mozna vysila spatnej signal....ale jsem tam kde jsem byl! Takze posledni asi moznost je zajit k dealerovy :(,

Nemate nekdo zkusenosti please??
lulu991

#2 Příspěvek od lulu991 »

nenapisal si ani o ake konkretne auto/motorizaciu sa jedna, ani ci si bol na diagnostike alebo nie, takze aj ked som vylestil vestecku gulu, asi tazko ti pomozeme, kedze to moze sposobovat asi tak milion roznych veci :roll: ....Chod normalne na diagnostiku (neboj sa nezruinuje ta to) a budes presne vediet co treba opravit/vymenit...Neviem ako si prisiel na to ze je to zrovna skrtiaca klapka a z akeho dovodu pocuvas kamarata, co ti povie aby si vymenil plynovy pedal len tak. Cez zakladnu diagnostiku sa da pedal skontrolovat aky signal vysiela, takze by si mal behom 3 minut usetrene peniaze za novy pedal. Nikde sa nepohnes kym to nenapojis na pocitac :wink:
ELiLOBO
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od ELiLOBO »

Řešil sem něco podobného, už sem stím byl ve dvou servisech neautorizovaných a třikrát v Cartecu, vždy se něco vyměnilo a nikdy to nepomohlo. Diagnostika čistá...Aktuálně se za poslední dvě návštěvy měnila čidla kliky a vačky, zatím to vypadá ok alle je to teprve týden zpět. Vždycky mě to zlobilo tak jednou za 14 dnů, takže až budu jezdit měsíc bez vady tak uvěřím že je to opravené.
Fabian82

#4 Příspěvek od Fabian82 »

Zdravim Vas, a dekuju uz jsem se objednal do bmw dealeru. Takze Potom napisu ,snad to nebude stat majlant
Odpovědět